Wow! Onze oude keuken heeft een nieuwe thuis gevonden!
Nieuws

Wow! Onze oude keuken heeft een nieuwe thuis gevonden!

Weet je nog dat ik een maand of twee geleden hier schreef dat we binnenkort zouden beginnen met de verbouwingen van ons nieuwe huis in Lochristi? Ik vertelde jullie ook dat er in het huis dat we daar gekocht haddennog  een hele degelijke keuken zat, maar dat we die zouden vervangen. We willen het huis namelijk een nieuwe stijl geven, en de keuken aanpassen zodat we er ook makkelijk opnames kunnen doen voor deze foodblog, dus de aannemer ging de keuken uitbreken. Dat vond ik eigenlijk een beetje zonde, omdat ik niet zo graag dingen weggooi, en omdat de keuken nog in prima staat was/ Dus ik vroeg hier op Would Be Chef of er iemand misschien interesse had om deze tweedehandse keuken over te nemen.

Het fijne is, heel veel mensen toonden interesse. Zeker als je zelf een beetje een klusser bent, dan is zo’n tweedehandse keuken in goede staat overnemen een heel slim idee. Een nieuwe keuken kost een fortuin, en dat budget kun je dus, (mits je wat handig bent, en de stijl en de maten van zo’n reeds gebruikte keuken kloppen voor je huis) aan andere zaken in je huis spenderen. Zo dachten Elien en haar vriend er ook over en ze namen de oude keuken van ons over. Samen met enkele vrienden kwamen ze de keuken begin dit jaar netjes uitbreken, en vorige week kreeg ik een paar foto’s van hen. Onze oude keuken is netjes bij hen geïnstalleerd, en ze zijn er zeer gelukkig mee. Ik ga hen deze week mijn twee kookboeken nog opsturen, zodat ze er de komende jaren samen nog veel gezellig in kunnen koken.

Wow! Onze oude keuken heeft een nieuwe thuis gevonden!
Wow! Onze oude keuken heeft een nieuwe thuis gevonden!
Wow! Onze oude keuken heeft een nieuwe thuis gevonden!

Gerelateerde nieuwsberichten

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer

www.truffel.be

De beste truffels koop ik hier online #advertentie

Met de feestdagen en op speciale momenten mag er al eens wat exclusiever gekookt worden. En dan vind ik het altijd fijn om eens met verse truffel te werken … Lees meer

Heerlijk diner voor Hoogstraten met Roger van Damme #advertentie

De lekkerste recepten met de producten van Coöperatie Hoogstraten #advertentie

Begin dit jaar mocht ik een fijne aankondiging doen. Ik werd de nieuwe groentenambassadeur van Coöperatie Hoogstraten. Ik kende Coöperatie Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten … Lees meer

Zalige semifreddo

De beste desserts voor de feestdagen

Op kerst mag het allemaal net iets feestelijker toch? Maar misschien zoek je nog wat last minute inspiratie voor een heerlijk dessert. Ik zet speciaal voor jullie een aantal feestelijke toppers op een rij … Lees meer

Blini met gerookte zalm en Royal Belgian Caviar #advertentie

Proef het zwarte goud: Royal Belgian Caviar #advertentie

Kaviaar staat synoniem voor grote luxe en absolute verfijning. Door de eeuwen heen heeft kaviaar de smaakpapillen van de meest kritische fijnproevers veroverd … Lees meer

Gegrilde zalm met Hollandaise saus en gestoomde groentjes

De lekkerste visgerechten voor de feestdagen

Ik eet graag een stukje vlees, maar vindt het helemaal geen straf om te koken voor mensen die geen vlees eten maar bijvoorbeeld wel vis. Het is gezond, en je kunt er echt feestelijke gerechten mee maken … Lees meer

AI0A6065

Deze gasten kwamen naar mijn Comté kerst-diner #advertentie

Jullie weten het wellicht al lang, sinds jaar en dag ben ik een groot liefhebber en fier ambassadeur van Comté. En daarom was ik zo blij dat ik enkele weken geleden een hele avond mocht koken voor een tafel heerlijke gasten met dit zalige ingrediënt … Lees meer