Yes. Super nieuws van Peter Goossens!

Gisteren een super telefoontje gekregen van Peter Goossens, de godfather van de Belgische gastronomie. Vanaf volgende week maandag ga ik elke dag naast de ochtendshow met Anke tussen zes en negen op Joe, ook een avondshow maken. En peter komt langs!

Ons Joe Christmas House opent zaterdag officieel in Antwerpen en ik ga er elke dag ’s avonds tussen zeven en acht een talkshow maken met een bekende Vlaming die komt praten over het voorbije jaar, de eindejaarsfeesten, en de vooruitzichten voor het komende jaar.

En ik ben dus superblij dat Peter Goossens, sinds jaar en dag onze enige 3 sterrenchef, ook van de partij zal zijn. Hoe zit het met onze Belgische gastronomie? Waarom komt er maar geen nieuwe 3 sterrenchef bij? Hoe lang denkt Peter het zelf trouwens nog vol te houden? Wat vindt hij persoonlijk lekker? En wat is zijn favoriete kerstmaal? Ik ga het hem allemaal vragen, live, op maandag 16 december. Ik kijk er nu al ontzettend naar uit!

De andere praatgasten zijn trouwens Conner Rousseau, Kürt Rogiers, Maggie De Block, Geert Hoste, Jan Jambon, Glennis Grace en Hilde Crevits. Acht absolute toppers. Acht mensen met wie ik graag doorpraat over hun eigen leven en de toekomst van ons land en de wereld. Je kunt het allemaal volgen op de radio en op joe.be