Zo dieet de ravissante Beyoncé
Nieuws

Zo dieet de ravissante Beyoncé

Feestje vandaag, want ze is jarig: de heerlijke Beyoncé mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen. Al is het maar de vraag of die kaarsjes op een slagroomtaart zullen staan. Want Beyoncé kan best freaky bezig zijn met haar gewicht en haar figuur. Ze ziet er dan ook prachtig uit. Maar dat gaat niet vanzelf. Ze moet er net als iedereen flink voor werken.

Om er weer strak uit te zien voor haar show op Coachella ging ze dit jaar weer aan de slag  met haar vriend en persoonlijke trainer Marco Borges, de bedenker van het fameuze ‘22 Days Nutrition’-dieet. De essentie van dat dieet bestaat uit plantaardige voeding. Denk dus vooral aan peulvruchten, groenten, fruit, volle granen, zaden en noten. Vis en vlees eet ze tijdens dit dieet helemaal niet. Maar het belangrijkste is wel dat bewerkte voedingsmiddelen helemaal uit den boze zijn in dit intussen beroemde dieet. Dus uiteraard geen chips, koekjes of brood voor Beyoncé, en wellicht ook geen verjaardagstaart.

Lijnen is niet makkelijk. Voor niemand. Beyoncé is daar ook zeer open over. Wanneer ze op de weegschaal gaat staan en de cijfertjes zien er eens niet zo lekker uit, dan deelt ze dat ook met haar volgers. Op die manier wil ze iedereen tonen: ik ben dan wel een wereldster, maar ik ben ook maar een mens, en ik moet ook soms hard werken om mijn lijntje te behouden.

Er is wel eens kritiek gekomen op het “22 dagen-dieet”. Het zou te eenzijdig zijn. En vooral moeilijk vol te houden. Afvallen is één ding. Je lichaam preppen voor een belangrijk moment is begrijpelijk. Maar een gezonde levensstijl aannemen die je ook vol kunt houden is natuurlijk veel slimmer. Maar het feit dat ze pleit voor veel groenten en fruit, is sowieso bewonderenswaardig. En dat ze zo open is over haar strijd is ook knap.

Sowieso een gelukkige verjaardag, en zondig maar eens goed, Beyoncé!

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer