Zo dieet de ravissante Beyoncé
Nieuws

Zo dieet de ravissante Beyoncé

Feestje vandaag, want ze is jarig: de heerlijke Beyoncé mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen. Al is het maar de vraag of die kaarsjes op een slagroomtaart zullen staan. Want Beyoncé kan best freaky bezig zijn met haar gewicht en haar figuur. Ze ziet er dan ook prachtig uit. Maar dat gaat niet vanzelf. Ze moet er net als iedereen flink voor werken.

Om er weer strak uit te zien voor haar show op Coachella ging ze dit jaar weer aan de slag  met haar vriend en persoonlijke trainer Marco Borges, de bedenker van het fameuze ‘22 Days Nutrition’-dieet. De essentie van dat dieet bestaat uit plantaardige voeding. Denk dus vooral aan peulvruchten, groenten, fruit, volle granen, zaden en noten. Vis en vlees eet ze tijdens dit dieet helemaal niet. Maar het belangrijkste is wel dat bewerkte voedingsmiddelen helemaal uit den boze zijn in dit intussen beroemde dieet. Dus uiteraard geen chips, koekjes of brood voor Beyoncé, en wellicht ook geen verjaardagstaart.

Lijnen is niet makkelijk. Voor niemand. Beyoncé is daar ook zeer open over. Wanneer ze op de weegschaal gaat staan en de cijfertjes zien er eens niet zo lekker uit, dan deelt ze dat ook met haar volgers. Op die manier wil ze iedereen tonen: ik ben dan wel een wereldster, maar ik ben ook maar een mens, en ik moet ook soms hard werken om mijn lijntje te behouden.

Er is wel eens kritiek gekomen op het “22 dagen-dieet”. Het zou te eenzijdig zijn. En vooral moeilijk vol te houden. Afvallen is één ding. Je lichaam preppen voor een belangrijk moment is begrijpelijk. Maar een gezonde levensstijl aannemen die je ook vol kunt houden is natuurlijk veel slimmer. Maar het feit dat ze pleit voor veel groenten en fruit, is sowieso bewonderenswaardig. En dat ze zo open is over haar strijd is ook knap.

Sowieso een gelukkige verjaardag, en zondig maar eens goed, Beyoncé!

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer