Zo vieren Leen Dendievel & Udo Valentijn!
Nieuws

Zo vieren Leen Dendievel & Udo Valentijn!

Alweer twee absolute toppers voor onze Valentijnsspecial op Would Be Chef: Leen Dendievel en Udo Mechels. Leen Dendievel is een kanjer van het zuiverste water. Een topactrice die je kent van Thuis. Maar ze heeft ook al verschillende superboeiende boeken geschreven. “Asem” over paniekaanvallen en “Hard” over liefdesverdriet. Van dat laatste zal Leen nu niet veel last meer hebben, want ze is erg gelukkig getrouwd met de heerlijke zanger Udo( Mechels).

Udo won in 2005 de muziekwedstrijd X Factor op VTM en werd twee jaar later ook nog eens de winnaar van het muziekprogramma “Zo is er maar één” op Eén met een prachtige versie van “Ik mis je zo” van Will Tura. Udo is net als z’n vrouw Leen erg amaibel, recht voor de raap, en staat met beide voetjes stevig op de grond. Vieren zij samen Valentijn? Koken ze graag? We vroegen het hen exclusief voor Would Be Chef.

https://www.instagram.com/p/BmvLk76ipFp/?utm_source=ig_web_copy_link

Doen jullie vaak een tête-à-tête?

“Ja, zowel op restaurant als thuis zitten wij graag gezellig over elkaar om even qualitytime te beleven. En we eten allebei graag, dus 1+1=2.”

Wie is de kok van jullie twee?

“Dat zal de vrouw dus huizes zijn. Maar geen van ons beiden kookt graag.”

Wat eten jullie allebei graag?

“Wij houden allebei van de gewone Vlaamse kost, en ook van de Italiaans keuken en de Thaise. Maar wij zijn beiden vooral verzot op spaghetti.”

Welke dingen eten jullie absoluut niet?

“De gezamelijke veto’s gebeuren bij venkel, kervel, paling. Ik hou verder niet van dille en paté. En Udo houdt niet van zalm.”

https://www.instagram.com/p/BlkYG__DxQj/?utm_source=ig_web_copy_link

Wat was jullie beste restaurantervaring ooit?

“Een goeie gewone ervaring hebben we altijd bij ‘De Ciro’s’ in Antwerpen. En voor ons is de beste Italiaan van België toch wel ‘Da Lino’ in Zaventem.”

En wat was de beste ervaring in het buitenland?

“Dat was Lola in Gran Canaria.”

Waar willen jullie ooit nog es gaan eten?

“In de tapasbar Bilbao Berria in Barcelona.”

Gaan jullie op restaurant deze Valentijn? (Of wat zijn anders de plannen?)

“Sorry, wij vieren geen Valentijn, die dag zegt ons eigenlijk niks.”

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer