Zo viert Nederlandse superster Glennis Grace kerst en nieuwjaar

Glennis Grace was vanavond mijn gaste bij Joe in het Christmas House in Antwerpen. In mijn dagelijkse nieuwe programma tussen 7 en 8 “Svens eindejaarsvragen” hadden we het over haar ongelofelijke carrière in Nederland, en ook in Amerika natuurlijk, waar ze in America’s Got Talent in 2019 ontzettend goed scoorde.

Maar ik sprak met de ravissante Nederlandse zangeres ook over de kerstdagen en over oud en nieuw. Kerstavond en kerstdag worden voor Glennis echt een familiefeest waar ook wel vrienden op uitgenodigd worden. Geen kalkoen op het menu bij Glennis, want haar 17 jaar jongere gitarist en vriend die ook half Indonesisch is gaat een heerlijke rijsttafel koken. En dat vindt Glennis echt ontzettend lekker.

En na de kerstdagen vertrekt Glennis voor 2 weken met haar vriend en zoon van 13V naar Curacao (haar papa is van daar afkomstig) om te genieten van de lokale keuken en van het prachtige weer (het is daar nu gemiddeld 29 graden). Glennis neemt ook haar bandje mee en op 28 december gaat ze nog een keer optreden en daarna genieten van het goede leven. Er komen op oudjaar een paar Nederlandse artiesten optreden op Curacao en Glennis wil zeker een concertje meepikken. En ja, dan drinkt ze graag een glaasje. Een wodka met cola vindt ze dan wel eens lekker.

We wensen de sympathieke Glennis heerlijke feestdagen met haar familie en vrienden en een fantastisch mooi nieuw jaar met heel veel muzikale en privé-successen.