Zo win je een Valentijns Diner door mezelf voor jullie bereid!

Lieve vrienden. Het is bijna zover. Op 14 februari wordt opnieuw het feest van de liefde gevierd. Dan is het weer Valentijn. Velen onder jullie gaan dan op restaurant om gezellig met z’n tweetjes te tafelen, met een mooi glas bubbels erbij, romantische muziek en kaarslicht. Er worden cadeautjes uitgewisseld en diep in elkaars ogen gekeken.

Ikzelf vind het heerlijk om op Valentijn lekker te koken thuis, en dit jaar wordt dat echt wel heel speciaal, want voor het eerst zal ik mijn eigen wijnen kunnen openen bij de romantische maaltijd. Wat een mooi vooruitzicht!

Dit jaar heb ik echter een bijzonder plannetje. Ik ga misschien ook wel jouw Valentijnsdiner koken. Voor één koppel dat de komende weken (voor 12 februari) een doosje van mijn Wijn Ornelis Cava Brut Reserva bestelt ga ik net dezelfde maaltijd bereiden als voor onszelf.

En geloof me, dat zal een lekker en een heel exclusief menuutje worden. Met onder andere Pomme Moscovite met Royal Belgian Caviar en een heerlijke Mac And Cheese met verse kreeft, en een zalig zoet verrassingsdessert. En ik doe er uiteraard nog eens de aangepaste wijntjes bij ook.

Ik kom alles persoonlijk bij jou thuis leveren op zondag 13 februari. Zo kun je zelf kiezen of je Valentijn al op zondagavond wil vieren, of toch liever op de 14de februari zelf. Dat is helemaal jullie persoonlijke keuze! Maar feestelijker en romantischer dan dat zal de catering niet worden. De liefde en de passie, daar moet je natuurlijk zelf voor zorgen.

Bestel snel je flesjes cava, en wie weet zijn jullie het enige verliefde koppel in Vlaanderen voor wie ik dit jaar koken zal. Geen slecht vooruitzicht toch?

Veel liefs,

Sven

P.S. Ook als je geen lief hebt maak je evenveel kans. Want dan verdien je ook heel veel liefde. En dan kun je misschien een goede vriend of vriendin, een broer of een zus, een kind of een ouder van je uitnodigen om samen lekker te smullen.

 

BESTEL HIER MIJN WIJN ORNELIS CAVA BRUT RESERVA