Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Nieuws

Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit

Een nieuwe keuken kiezen? Hoe doe je dat? Heel veel online zoeken wellicht. Pinterest afspeuren en andere sites. Inspiratie zoeken. En natuurlijk ook naar keukentoonzalen gaan. Dat laatste is vaak een ontgoochelende ervaring. Keukentoonzalen zijn meestal grote hallen met hokje naast hokje een ander type keuken. Je wandelt dan een half uurtje van keuken naar keuken, en that’s it. Weinig inspirerend. Want als je enkel de keukens ziet, zonder het gevoel van een huis errond, een woonkamer, zonder tapijten, zetels en kussens, en kunst aan de muren, en zonder accessoires en attributen, raak je simpelweg nauwelijks geïnspireerd.

En dat hebben ze bij DSM-keukens echt wel goed begrepen. Ook al vieren ze dit jaar hun honderdste verjaardag, ze voelen echt wel het “nu” en de toekomst goed aan. In hun nieuwste toonzaal die maandag is opengegaan in Schoten pakken ze het immers helemaal anders en vernieuwend aan.

Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit

Ja, je kunt er uiteraard nog heel veel keukens bekijken, maar die zijn nu wel helemaal geïntegreerd in echt inspirerende leefomgevingen. Er zijn zelfs een zestal verschillende corners gemaakt, een soort van mini-appartementen, die elk een geheel eigen stijl hebben. Het lijkt daardoor bijna alsof je in echte huizen of flats rondwandelt, en alle tentoongestelde meubelen en accessoires zijn er ook echt te koop.

DSMMore is de naam van deze nieuwe aanpak. De naam geeft duidelijk aan dat de keukens nog altijd de core en de essentie zijn van waar DSM Keukens voor staat, maar al de rest daarrond is ook belangrijk.

Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit

Ik was maandag uitgenodigd voor de opening in Schoten en echt, ik was aangenaam verrast. Want met deze nieuwe stijl voelen ze de tijdsgeest echt goed aan vind ik, want de keuken is vandaag veel meer dan vroeger een plek waar je echt (samen-)leeft.

Ja, je kookt er ook nog wel. Uiteraard. Dat blijft de essentie. Maar je leeft er ook. Je praat er met het gezin, of met je partner. Je drinkt er al eens een aperitiefje. Je kinderen studeren er soms of maken er hun huiswerk. Er worden gezelschapspelletjes gespeeld. En er vinden naast de dagelijkse maaltijden ook uitgebreide diners en etentjes met gasten plaats. Je wil dus dat het er gezellig is, of chique, huiselijk of netjes, strak of tijdloos. En de styling van de keuken is dan essentieel. Maar alle details daarrond evenzeer. En dat gevoel heb je in dit nieuw type toonzaal.

Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit

Dus als je inspiratie nodig hebt voor een nieuwe keuken, en wil voelen hoe die in een interieur blenden kan, DSMMore in Schoten is echt wel een goede plek om even langs te gaan. En natuurlijk vooral om hele mooie keukens te bekijken.

DSM SCHOTEN

Bredabaan 1189
2900 Schoten
03/887.87.06

Gerelateerde nieuwsberichten

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer

Alle Boeken

Black Friday korting op al mijn boeken, van woensdag tot zondag!

Je kunt er niet naast kijken: Black Friday is overal. En ook bij Silenro Publishers willen we iedereen de kans geven om deze week de boeken van Sven Ornelis aan een lager tarief te kopen … Lees meer

Welke appels zijn het gezondste: rode of groene?

An apple a day keeps the doctor away hoor je wel eens zeggen, en ik kan je verzekeren: ik hou van appels. Ze zijn gezond, dat staat buiten kijf. Toch hoorde ik iemand onlangs zeggen dat groene appels gezonder zijn dan rode … Lees meer

Dit zijn de grootste misverstanden over Thanksgiving

Dit zijn de vijf grootste misverstanden over Thanksgiving

Op donderdag 28 november 2024 wordt Thanksgiving opnieuw gevierd. Voor Amerikanen is deze feestdag misschien nog een tikje belangrijker dan kerstdag. Er wordt echt uitgebreid gevierd … Lees meer

10 dingen die je nog niet wist over Halloween

Halloween heeft zijn wortels niet in Amerika zoals wel meestal denken, maar wel in het oude Keltische festival Samhain, dat meer dan 2000 jaar geleden werd gevierd in Ierland en Schotland … Lees meer

Niks aan te doen: daarom snoepen mensen zoveel op kantoor

Veel mensen kunnen het niet laten: ook op kantoor hebben ze voortdurend honger en zijn ze aan het snoepen. We denken misschien dat mentaal werken minder belastend is voor het lichaam dan fysiek werken … Lees meer