Sinds begin dit jaar maak ik met heel veel plezier elke maand een nieuw recept voor WW. De bedoeling is om elke keer een echt lekker gerecht te ontwikkelen dat toch zo weinig mogelijk Smart Points bevat. Dat is sowieso al mijn focus bij de meeste van mijn gerechten, want ik ben een echte levensgenieter, maar ik wil toch op mijn gezondheid en mijn gewicht blijven letten.
Het laatste recept van 2019 is een echt feestgerecht, eentje voor de kerstdagen of nieuwjaar dus. Ik heb geprobeerd om een zo mooi mogelijk gerecht te maken, want aan de feesttafel mag het er toch allemaal een beetje specialer uitzien. De basis is een heerlijke pompoensoep, met allemaal gekleurde wortelen die je kunstig op het bord schikt, en visrolletjes met tong en gerookte zalm!
En weet je wat echt helemaal het fantastische aan dit lekkere gerecht is? Het bevat amper 1 SmartPoints®waarde per persoon, en dat komt omdat je een klein beetje olie gebruikt. Alle andere ingrediënten zijn super gezond en licht! Tof he? Feestelijk tafelen dus, zonder dat de SmartPoints®waarden de pan uit swingen, het kan wel degelijk dankzij dit recept voor WW! Je kunt dit gerecht trouwens als een voorgerecht serveren, maar evengoed als chique maaltijdsoep. Smakelijk eten, en prettige feestdagen gewenst.
Het is het seizoen van de verse inlandse asperges. Dat seizoen duurt maar tot v21 juni, dus je moet er echt van profiteren. Ikzelf eet in deze periode echt heel vaak asperges … Lees meer
Gezond eten is één ding, maar onze maaltijden moeten toch ook smakelijk zijn, want anders is de kans groot dat je nadien toch weer gaat zondigen, en dat is nu toch ook niet de bedoeling … Lees meer
Wanneer het herfst of winter is ga je automatisch voor wat hartiger eten. Het is kouder buiten en de dagen zijn veel korter, en dan wil je gewoon gezellig eten … Lees meer
Hier ben ik dan weer met een lekker recept voor WW, het nieuwe Weight Watchers. Het is intussen een traditie geworden op Would Be Chef dat ik telkens probeer een gezond, niet al te zwaar, en vooral lekker gerecht te bedenken … Lees meer
We zijn helemaal onderweg naar de zomer. En ik ben de gelukkigste man van de wereld. Nadat ik te kampen had met twee ongelukkige blessures (een spierscheurtje in mijn kuit en een gebroken grote teen) en tussendoor ook nog eens een longontsteking had, ben ik sinds een kleine maand weer lekker veel aan het sporten, en gezond aan het eten, en de kilootjes smelten … Lees meer
Ik ben superblij dat ik vandaag mijn nieuwe gerecht voor WW, het nieuwe Weight Watchers, aan jullie voorstellen mag: tartaar van zeebaars met gele tomaten en zeewier … Lees meer
Deze kabeljauw met tomaat, sjalot en komkommer op een bedje van spinazie is een licht gerecht boordevol smaak, dat ook snel en makkelijk te bereiden is … Lees meer
Mijn allerbeste culinaire reis ooit was naar Japan. Ik heb er zoveel heerlijke restaurants bezocht op één week tijd, en was toch flink afgevallen, wat wil een Would Be Chef en Would Be magere bink nog meer … Lees meer