Laat ons samen klinken op mijn nieuwe wijn bij Wok Dynasty #advertentie
Nieuws

Laatste flessen Wijn Ornelis nu aan -40 %!

Een tijdje geleden heb ik jullie aangekondigd dat ik stop met Wijn Ornelis onder de huidige naam. Een internationaal bedrijf had ons laten weten dat ze een probleem hebben met de naam Wijn Ornelis” omdat die teveel zou lijken op één van hun producten. Omdat we hier geen juridisch steekspel willen van maken hebben we een belangrijke beslissing genomen.

Ik ga heel binnenkort afscheid nemen van de naam Wijn Ornelis en ik ga van de nood een deugd maken en mijn wijnen binnenkort onder een nieuwe naam aanbieden. Eentje waarvan ik overtuigd ben dat die even smakelijk zal klinken en nog beter zal passen bij al mijn andere activiteiten. Mensen die me goed kennen, kunnen nu al vermoeden wat de nieuwe naam wordt. In elk geval: we gaan lekkere betaalbare wijnen blijven verkopen.

Maar nu we afscheid nemen van de naam “Wijn Ornelis” zijn we ook de resterende voorraad aan het uitverkopen aan stuntprijzen. Alle flessen met het etiket “Wijn Ornelis” moeten de deur uit en gaan in de uitverkoop. Er zijn al veel wijnen uitgeput. Grijp dus snel je kans als je een van mijn topwijnen in huis wil halen, want bij deze uitverkoop geldt meer dan ooit het principe: op is op.

Mis deze kans niet, want op één dag zijn al twee van mijn wijnen uitverkocht geraakt!

Bestellen doe je hier met stevige stuntkorting van -40 procent!

D3235_stuntprijzen_social_1080x1080_ornbe_40
D3235_stuntprijzen_social_1080x1920_flessen_ornbe_40

Gerelateerde nieuwsberichten

Vier jij wereld hoagie day?

Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer

Klopt de slechte reputatie van zout wel?

Zout, wanneer je het met mate gebruikt, is een heerlijke smaakmaker voor je gerechten. Niks zo lekker als wat zout op je aardappelen, wat peper en zout met wat olijfolie of boter op je broodje en in vele gerechten, zelfs in zoete desserts, is een snuf zout echt de ultieme punch … Lees meer

Opgelet! Dit zou ongeluk brengen in de keuken…

Op een vrijdag de 13de durven mensen wel eens extra last te hebben van bijgeloof. Zo’n dag zou mensen immers ongeluk brengen. Ze lopen daarom niet onder ladders door, en zijn bang voor zwarte katten en zo … Lees meer

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Ik ben weer vertrokken uit Barcelona om in België na een deugddoende vakantie weer aan het werk te gaan, lekker radio maken met Anke, elke dag tussen zes en tien op Joe … Lees meer

Bram Laebens

Leve moederdag!

15 augustus is moederdag in Antwerpen, en wij vieren dat ook, ondanks het feit dat mama in Knesselare en wij in Lochristi wonen. Maar ik ben daar principieel in: je kunt je moeder niet genoeg vieren … Lees meer

5 heerlijke pasta’s voor het weekend!

Het is vrijdag. En dat is voor veel mensen frietjes-dag. Maar misschien heb je zin om morgen of overmorgen eens iets echt lekkers te koken, en weet je nog niet zo goed welk recept je deze keer zou maken … Lees meer

Is witte chocolade chocolade? Probeer mijn recepten!

Neen! Witte chocolade wordt net als fondant en melkchocolade ook “chocolade” genoemd, maar eigenlijk klopt dat technisch gezien niet, want witte chocolade heeft een compleet andere samenstelling … Lees meer

12 Slimme tips om groenten en fruit langer te bewaren

Het is niet fijn wanneer je groenten en fruit onrijp zijn, dan zijn ze niet lekker en kun je ze beter niet gebruiken in je gerechten. Maar verspilling is al helemaal erg … Lees meer