Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Nieuws

Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab

Twee weken geleden gingen de terrassen weer open in Vlaanderen. Na maandenlang gesloten te zijn mochten we eindelijk weer iets gaan eten op restaurant en een glas drinken op café. Dat was fantastisch nieuws voor ons allen, en zeker ook voor het horecapersoneel. Wanneer je meer dan een half jaar je geliefde job niet hebt kunnen uitoefenen moet het toch echt wel een gigantische opluchting zijn dat je weer lekker aan de slag kunt. En ook al waren het meteen drukke tijden op de meeste terrassen, weer of geen weer, de chefs en obers hebben met veel plezier overuren gedraaid en ons met de brede glimlach ontvangen en bediend. Want ze mochten weer doen wat ze het liefste doen. Hospitality is een vak, en zij zijn absolute vakmensen. Merci daarvoor!

Toen de terrassen net opengingen hebben Anke en ik onze ochtendshow, met de fijne medewerking van Leffe, twee ochtenden gepresenteerd vanop twee verschillende terrassen. De eerste maandag deden we dat in het gezelschap van minister van werk Hilde Crevits en Peter Van Laet vanop het terras van het Hof van Rembrandt op de Eiermarkt in Brugge. En op dinsdag vanop de Graanmaat in Sint-Niklaas, met Margriet Hermans en haar dochter Celine. Op dinsdag kwam de marketing directeur van Leffe trouwens een rondje geven aan alle aanwezige luisteraars. En hij kwam ons ook uitleggen hoe Leffe het horecapersoneel extra wil bedanken.

Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab

Met de actie “Merci Horeca” schenkt Leffe 1 euro aan het horecapersoneel per bestelde Leffe. Bezoek gewoon een deelnemende horecazaak, download de app, bestel een Leffe via de app, en het personeel ontvangt een fooi van 1 euro. En niks moet je tegenhouden om je waardering voor een vlotte en sympathieke bediening uit te drukken door er zelf nog een kleine fooi bovenop te doen. Het is een plezierige manier om mee dank u te zeggen aan de mensen die ervoor zorgen dat we gezellig op restaurant en op café kunnen gaan. Ik zet daarom zelf graag mee mijn schouders onder dit fijne initiatief van Leffe.

#bierdrinkjemetverstand

Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab

Gerelateerde nieuwsberichten

Klopt de slechte reputatie van zout wel?

Zout, wanneer je het met mate gebruikt, is een heerlijke smaakmaker voor je gerechten. Niks zo lekker als wat zout op je aardappelen, wat peper en zout met wat olijfolie of boter op je broodje en in vele gerechten, zelfs in zoete desserts, is een snuf zout echt de ultieme punch … Lees meer

Opgelet! Dit zou ongeluk brengen in de keuken…

Op een vrijdag de 13de durven mensen wel eens extra last te hebben van bijgeloof. Zo’n dag zou mensen immers ongeluk brengen. Ze lopen daarom niet onder ladders door, en zijn bang voor zwarte katten en zo … Lees meer

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Ik ben weer vertrokken uit Barcelona om in België na een deugddoende vakantie weer aan het werk te gaan, lekker radio maken met Anke, elke dag tussen zes en tien op Joe … Lees meer

Bram Laebens

Leve moederdag!

15 augustus is moederdag in Antwerpen, en wij vieren dat ook, ondanks het feit dat mama in Knesselare en wij in Lochristi wonen. Maar ik ben daar principieel in: je kunt je moeder niet genoeg vieren … Lees meer

5 heerlijke pasta’s voor het weekend!

Het is vrijdag. En dat is voor veel mensen frietjes-dag. Maar misschien heb je zin om morgen of overmorgen eens iets echt lekkers te koken, en weet je nog niet zo goed welk recept je deze keer zou maken … Lees meer

Is witte chocolade chocolade? Probeer mijn recepten!

Neen! Witte chocolade wordt net als fondant en melkchocolade ook “chocolade” genoemd, maar eigenlijk klopt dat technisch gezien niet, want witte chocolade heeft een compleet andere samenstelling … Lees meer

12 Slimme tips om groenten en fruit langer te bewaren

Het is niet fijn wanneer je groenten en fruit onrijp zijn, dan zijn ze niet lekker en kun je ze beter niet gebruiken in je gerechten. Maar verspilling is al helemaal erg … Lees meer

Belachelijke gewoonte? Of topidee?

Een “doggy bag” vragen? Belachelijk? Of net een topidee?

Je zal het hier zelden of nooit zien gebeuren op restaurant, en ik denk dat veel mensen zich daar ook op een manier voor schamen, maar in Amerika (en in nog wel een paar landen) is het de allergewoonste zaak ter wereld: de overschot van je eten mee naar huis nemen in een zogenaamde “Doggy Bag” … Lees meer