15 jaar Tomorrowland: de verjaardagstaart van Roger van Damme
Nieuws

15 jaar Tomorrowland: de verjaardagstaart van Roger van Damme

Wow. Het verhaal van Tomorrowland is één van de Belgische verhalen waar we allemaal trots op mogen zijn. Wat 15 jaar geleden relatief klein begon met net geen 9000 bezoekers is uitgegroeid tot misschien wel het strafste festival en zeker het meest toonaangevende dancefestival van de wereld. De broers Manu en Michiel Beers hebben er altijd in geloofd en in 2009 kwam het keerpunt. Toen had iedereen door: hier is iets bijzonders aan het gebeuren.

Eén van m’n beste vrienden die altijd van de partij is op Tomorrowland (hij begon trouwens z’n carrière lang geleden in Sluis zelf ook als DJ) is toppatissier Roger van Damme. Elk jaar ontwikkelt hij een fantastisch dessert, dit was bijvoorbeeld het dessert van vorig jaar.

Lees verder onder de link.

DE CULINAIRE STER VAN TOMORROWLAND: ROGER VAN DAMME
Nieuws

De culinaire ster van tomorrowland: roger van damme

Het was met gepaste trots dat mijn goede vriend, beroemd patissier èn sterrenchef van Het Gebaar in Antwerpen, Roger van Damme mij bovenstaand fotootje doorstuurde. Roger is, net als Sergio Herman, sinds jaar en dag één van de topchefs die van Tomorrowland in Boom meer dan enkel een muzikaal festival maken, door ook prachtige gerechten te verzinnen voor het grootste en mooiste dancefestival van de wereld … Lees meer

Schitterend. Maar gisteren deed Roger er wel een gigantische schep bovenop. Hij maakte een prachtige verjaardagstaart die weer vanuit de hele wereld vol bewondering zal bekeken worden. Het was een traditionele verjaardagstraat met biscuit, rood fruit en marsepein en vanillecrème. Maar afgewerkt zoals enkel de meester dat kan en dan nog eens voor 350 man. Urenlang hebben Roger en zijn team gewerkt aan deze unieke verjaardagstaart.

Een plaatje. Je ziet Roger dan ook stralen wanneer de taart wordt binnengebracht, en het dance-publiek staat er uiteraard met open mond (en veel goesting) naar te starten. Geweldig gedaan Roger! Vier maar goed, dit en volgend weekend, samen met de 400000 andere bezoekers daar in de Schorre in Boom.

15 jaar Tomorrowland: de verjaardagstaart van Roger van Damme
15 jaar Tomorrowland: de verjaardagstaart van Roger van Damme
15 jaar Tomorrowland: de verjaardagstaart van Roger van Damme
15 jaar Tomorrowland: de verjaardagstaart van Roger van Damme
15 jaar Tomorrowland: de verjaardagstaart van Roger van Damme
15 jaar Tomorrowland: de verjaardagstaart van Roger van Damme

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer