6de meest gelezen artikel in 2019: de zware strijd van Kevin en Sofie

Vandaag serveer ik jullie op Would Be Chef nog eens het zesde meest gelezen artikel van 2019. Het is een verhaal dat mij zelf ontzettend heeft geraakt. Het verhaal van Kevin en Sofie, twee fantastische, hardwerkende zelfstandigen, die plots heel slecht nieuws kregen. De kerngezonde slager bleek plots toch niet zo gezond te zijn.

Hun aangrijpende verhaal, samen met dat Van Noor (het dochtertje van hele goede vrienden van ons) die in het najaar van 2019 een zware hersenbloeding kreeg, en ook door het oog van de naald is gekropen, heeft mij nog meer dan ooit doen beseffen dat gezondheid echt alles is. En dat we er nooit zomaar vanuit mogen gaan dat het altijd goed blijft gaan.

Toen ik half juni hoorde wat Kevin overkomen is, was ik er echt niet goed van. Zo’n enthousiaste, hard werkende, fijne kerel, met zo’n prachtgezin. Het was gewoon oneerlijk. Je kunt het artikel van toen hieronder nog eens opnieuw lezen. En ik heb er onderdaan in het artikel een update aan toegevoegd. Verschillende mensen vroegen me de voorbije maanden immers: “hoe gaat het nog met die slager waar je vorige zomer over schreef, en z’n gezin?”

Ik heb Kevin zelf even gevraagd hoe hij zich een half jaar later nu precies voelt. Je kunt zijn sterke, en ook aangrijpend eerlijke antwoorden dus lezen in de update van onderstaand artikel. Hoe dan ook, veel sterkte, kanjers, jullie zijn een prachtgezin. En voor elk van u: een goede gezondheid gewenst!!! Iets belangrijkers bestaat er niet.