6de meest gelezen artikel in 2019: de zware strijd van Kevin en Sofie
Nieuws

6de meest gelezen artikel in 2019: de zware strijd van Kevin en Sofie

Vandaag serveer ik jullie op Would Be Chef nog eens het zesde meest gelezen artikel van 2019. Het is een verhaal dat mij zelf ontzettend heeft geraakt. Het verhaal van Kevin en Sofie, twee fantastische, hardwerkende zelfstandigen, die plots heel slecht nieuws kregen. De kerngezonde slager bleek plots toch niet zo gezond te zijn.

Hun aangrijpende verhaal, samen met dat Van Noor (het dochtertje van hele goede vrienden van ons) die in het najaar van 2019 een zware hersenbloeding kreeg, en ook door het oog van de naald is gekropen, heeft mij nog meer dan ooit doen beseffen dat gezondheid echt alles is. En dat we er nooit zomaar vanuit mogen gaan dat het altijd goed blijft gaan.

Toen ik half juni hoorde wat Kevin overkomen is, was ik er echt niet goed van. Zo’n enthousiaste, hard werkende, fijne kerel, met zo’n prachtgezin. Het was gewoon oneerlijk. Je kunt het artikel van toen hieronder nog eens opnieuw lezen. En ik heb er onderdaan in het artikel een update aan toegevoegd. Verschillende mensen vroegen me de voorbije maanden immers: “hoe gaat het nog met die slager waar je vorige zomer over schreef, en z’n gezin?”

Ik heb Kevin zelf even gevraagd hoe hij zich een half jaar later nu precies voelt. Je kunt zijn sterke, en ook aangrijpend eerlijke antwoorden dus lezen in de update van onderstaand artikel. Hoe dan ook, veel sterkte, kanjers, jullie zijn een prachtgezin. En voor elk van u: een goede gezondheid gewenst!!! Iets belangrijkers bestaat er niet.

Sterkte Kevin en Sofie! Jullie zijn toppers.
Nieuws

Sterkte Kevin en Sofie! Jullie zijn toppers.

Dit is een artikel van 1 juli 2019. Onderaan het artikel lees je ook de update, nu rond kerstdag 2019. Kevin vertelt er zelf hoe het vandaag met hem gaat.   Het was stevig schrikken, een dikke week geleden. Kevin, één van de trouwste en meest attente luisteraars van onze ochtendshow plaatste een verontrustend berichtje op z’n Instagram … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer

www.truffel.be

De beste truffels koop ik hier online #advertentie

Met de feestdagen en op speciale momenten mag er al eens wat exclusiever gekookt worden. En dan vind ik het altijd fijn om eens met verse truffel te werken … Lees meer

Heerlijk diner voor Hoogstraten met Roger van Damme #advertentie

De lekkerste recepten met de producten van Coöperatie Hoogstraten #advertentie

Begin dit jaar mocht ik een fijne aankondiging doen. Ik werd de nieuwe groentenambassadeur van Coöperatie Hoogstraten. Ik kende Coöperatie Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten … Lees meer

Zalige semifreddo

De beste desserts voor de feestdagen

Op kerst mag het allemaal net iets feestelijker toch? Maar misschien zoek je nog wat last minute inspiratie voor een heerlijk dessert. Ik zet speciaal voor jullie een aantal feestelijke toppers op een rij … Lees meer

Blini met gerookte zalm en Royal Belgian Caviar #advertentie

Proef het zwarte goud: Royal Belgian Caviar #advertentie

Kaviaar staat synoniem voor grote luxe en absolute verfijning. Door de eeuwen heen heeft kaviaar de smaakpapillen van de meest kritische fijnproevers veroverd … Lees meer

Gegrilde zalm met Hollandaise saus en gestoomde groentjes

De lekkerste visgerechten voor de feestdagen

Ik eet graag een stukje vlees, maar vindt het helemaal geen straf om te koken voor mensen die geen vlees eten maar bijvoorbeeld wel vis. Het is gezond, en je kunt er echt feestelijke gerechten mee maken … Lees meer

AI0A6065

Deze gasten kwamen naar mijn Comté kerst-diner #advertentie

Jullie weten het wellicht al lang, sinds jaar en dag ben ik een groot liefhebber en fier ambassadeur van Comté. En daarom was ik zo blij dat ik enkele weken geleden een hele avond mocht koken voor een tafel heerlijke gasten met dit zalige ingrediënt … Lees meer