6de meest gelezen artikel in 2019: de zware strijd van Kevin en Sofie
Nieuws

6de meest gelezen artikel in 2019: de zware strijd van Kevin en Sofie

Vandaag serveer ik jullie op Would Be Chef nog eens het zesde meest gelezen artikel van 2019. Het is een verhaal dat mij zelf ontzettend heeft geraakt. Het verhaal van Kevin en Sofie, twee fantastische, hardwerkende zelfstandigen, die plots heel slecht nieuws kregen. De kerngezonde slager bleek plots toch niet zo gezond te zijn.

Hun aangrijpende verhaal, samen met dat Van Noor (het dochtertje van hele goede vrienden van ons) die in het najaar van 2019 een zware hersenbloeding kreeg, en ook door het oog van de naald is gekropen, heeft mij nog meer dan ooit doen beseffen dat gezondheid echt alles is. En dat we er nooit zomaar vanuit mogen gaan dat het altijd goed blijft gaan.

Toen ik half juni hoorde wat Kevin overkomen is, was ik er echt niet goed van. Zo’n enthousiaste, hard werkende, fijne kerel, met zo’n prachtgezin. Het was gewoon oneerlijk. Je kunt het artikel van toen hieronder nog eens opnieuw lezen. En ik heb er onderdaan in het artikel een update aan toegevoegd. Verschillende mensen vroegen me de voorbije maanden immers: “hoe gaat het nog met die slager waar je vorige zomer over schreef, en z’n gezin?”

Ik heb Kevin zelf even gevraagd hoe hij zich een half jaar later nu precies voelt. Je kunt zijn sterke, en ook aangrijpend eerlijke antwoorden dus lezen in de update van onderstaand artikel. Hoe dan ook, veel sterkte, kanjers, jullie zijn een prachtgezin. En voor elk van u: een goede gezondheid gewenst!!! Iets belangrijkers bestaat er niet.

Sterkte Kevin en Sofie! Jullie zijn toppers.
Nieuws

Sterkte Kevin en Sofie! Jullie zijn toppers.

Dit is een artikel van 1 juli 2019. Onderaan het artikel lees je ook de update, nu rond kerstdag 2019. Kevin vertelt er zelf hoe het vandaag met hem gaat.   Het was stevig schrikken, een dikke week geleden. Kevin, één van de trouwste en meest attente luisteraars van onze ochtendshow plaatste een verontrustend berichtje op z’n Instagram … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer