Ad Bibendum steunt 4 Mains voor het goede doel

Morgenavond is het zo ver. Zo’n veertig mensen hebben een tafeltje geboekt om de tweede verjaardag mee te komen vieren van Would Be Chef in Het Gebaar in Antwerpen. Topchef Roger van Damme gaat dan in een speciale en eenmalige “4 mains” samen met Sven Ornelis een heel menu bereiden gebaseerd op de gerechten op deze foodblog.

De opbrengst van deze avond gaat integraal naar SuperKrachtig Lekker een fantastisch goed doel. Meer info over deze avond die in anderhalf uur volledig uitverkocht was kun je vinden via deze link.

Eerder konden we al aankondigen dat Royal Belgian Caviar mee deze avond ondersteunt en de kaviaar levert voor één van de gerechten van deze speciale avond. Maar nog goed nieuws: de bekende wijninvoerder ad Bibendum van de sympathieke broers Johan en Björn Monard uit Sint-Truiden zet vol enthousiasme de schouders onder deze speciale avond en schenkt alle prachtige wijnen voor dit exclusieve menu.

ad Bibendum mag je vrij vertalen als ‘Laat ons drinken’. Maar niet van om het even wat!
Al van in 1997 verlaten ze steeds de platgetreden paden en speuren wereldwijd naar wijnmakers die, door hun nooit aflatende inzet, wijnen met karakter, spanning en emotie produceren. Diezelfde passie willen ze maar wat graag met u delen, want wijn staat nu eenmaal voor beleving, genot en plezier.

ad Bibendum kenmerkt zich door haar constante zoektocht naar verbetering, vernieuwing en verfijning. Nieuwsgierigheid en passie drijven dit mooie huis, net als kennis en expertise. En dat proeft u in hun assortiment. Tussen de eerste wijn van 1997 en het glas van vandaag hebben ze wereldwijd een assortiment van 800 referenties opgebouwd. Ze importeren wijnen uit 18 landen; van Latijns-Amerika tot Oostenrijk, van Australië en Nieuw-Zeeland tot Portugal, van Zuid-Afrika tot Spanje.

Je kunt de wijnen van ad Bibendum ontdekken via hun website, maar ook in de hoofdzetel in Sint-Truiden, of in hun winkels in Antwerpen of Gent. Morgenavond worden enkele van hun topwijnen geserveerd bij het diner ter ere van twee jaar Would Be Chef. Met grote dank, ook uit naam van het goede doel.