Blote benen. Op het werk? En op restaurant? Kan het of niet?

Het wordt een prachtige dag, eigenlijk de eerste echte hardcore zomerdag. En daarom hebben Kürt en ik op Joe in onze ochtendshow de hashtag #iedereenkortebroek gelanceerd. Vandaag roepen we iedereen op om de zomer te vieren en met een bermuda of kort rokje naar het werk te gaan. En om zoveel mogelijk te genieten. Ga eens lekker een stukje wandelen tijdens je middagpauze. Of doe een terrasje. Je leeft maar één keer.

Ikzelf ben voor een gele bermuda gegaan, gewoon omdat het kan. Er is al zoveel grijs en grauw en donker en saai in het leven dat een beetje vrolijkheid toch moet kunnen. En ik ga ver wandelen in de late namiddag, als het al wat minder warm is, want ik zit echt wel op schema wat sporten betreft. Laten mijn wandelkuiten daar het levende bewijs van zijn.

En oh ja, ik ga vanmiddag met een goede vriend lunchen op het terras van Silo’s in Boortmeerbeek, een paar jaar geleden verkozen tot beste brasserie van het land. Lees hier mijn vorige verslag, en ontdek waarom je er ook echt eens heen moet.

En ik ga zelf dus ook in korte broek. Toch wel. Op een terras moet dat kunnen, toch? Sorry dames, maar daar ben ik van het principe: jullie een rokje, wij een korte broek! Een chique sterrenzaak, daar moet je niet binnen gaan zitten met een bebloemde short of zo.

En op reis in een all in hotel met een speedo en een blote pens aanschuiven in het buffetrestaurant is er ook wat over. Je moet een beetje aanvoelen wat kan en niet. Als het maar een beetje stijlvol is, moet er op echt zomerse dagen veel kunnen. Geniet er van jongens, en meisjes. Want. Het. Is. Zomer!!!!!!