Breaking: de opvolger van Sandra Bekkari is bekend!

Bijzonder nieuws in de kranten van DPG Media: VTM heeft nog maar net afscheid genomen van de sympathieke Sandra Bekkari die een paar jaar lang aan de slag was als dagelijkse TV-chef, en de opvolger staat vandaag al in de krant, en komt op bezoek in de ochtendshow op Joe: Loïc Van Impe.

Ik vind dat geweldig nieuws. Ik volg de jonge Loïc al jaren op sociale media en hij is een echte topper. Loïc is eigenlijk begonnen als studentenchef, die op Youtube in plezierige filmpjes kotstudenten leerde koken onder de hashtag #KOTFOOD.

Maar de monteur van opleiding is ontzettend geëvolueerd en maakt gewoon heerlijke spontane frisse en vlotte gerechten. En hij kookt ook steeds meer als een vakman, de laatste maanden is hij bijvoorbeeld heel hard bezig met het bakken van heerlijke zuurdesembroden.

Geen focus op gezondheid, wel op goesting. Vanaf september gaat Loïc de kijkcijfersstrijd aan met Jeroen Meus. Hoe dan ook wens ik hem ontzettend veel succes, en ben ik ervan overtuigd dat hij vet scoren gaat en de harten van TV-kijkend Vlaanderen zal veroveren.

In Het Laatste Nieuws zegt Loïc vandaag: “Dit najaar mag ik eindelijk op VTM aan iedereen laten zien dat koken supertof is. Mijn keuken is altijd heel gemakkelijk, toegankelijk en lekker. Leergierigheid en improvisatie zijn voor mij het allerbelangrijkste. En toch lap ik graag de regels aan mijn laars. Maten, gewichten, hoeveelheden… Ik kook liever op het gevoel.”

 

Loïc was trouwens ook al eens Guest Would Be Chef hier en deelde toen z’n panpizza, een heerlijk eenvoudig maar erg lekker recept.