Breaking: de opvolger van Sandra Bekkari is bekend!
Nieuws

Breaking: de opvolger van Sandra Bekkari is bekend!

Bijzonder nieuws in de kranten van DPG Media: VTM heeft nog maar net afscheid genomen van de sympathieke Sandra Bekkari die een paar jaar lang aan de slag was als dagelijkse TV-chef, en de opvolger staat vandaag al in de krant, en komt op bezoek in de ochtendshow op Joe: Loïc Van Impe.

Breaking: de opvolger van Sandra Bekkari is bekend!

Ik vind dat geweldig nieuws. Ik volg de jonge Loïc al jaren op sociale media en hij is een echte topper. Loïc is eigenlijk begonnen als studentenchef, die op Youtube in plezierige filmpjes kotstudenten leerde koken onder de hashtag #KOTFOOD.

Maar de monteur van opleiding is ontzettend geëvolueerd en maakt gewoon heerlijke spontane frisse en vlotte gerechten. En hij kookt ook steeds meer als een vakman, de laatste maanden is hij bijvoorbeeld heel hard bezig met het bakken van heerlijke zuurdesembroden.

Breaking: de opvolger van Sandra Bekkari is bekend!

Geen focus op gezondheid, wel op goesting. Vanaf september gaat Loïc de kijkcijfersstrijd aan met Jeroen Meus. Hoe dan ook wens ik hem ontzettend veel succes, en ben ik ervan overtuigd dat hij vet scoren gaat en de harten van TV-kijkend Vlaanderen zal veroveren.

In Het Laatste Nieuws zegt Loïc vandaag: “Dit najaar mag ik eindelijk op VTM aan iedereen laten zien dat koken supertof is. Mijn keuken is altijd heel gemakkelijk, toegankelijk en lekker. Leergierigheid en improvisatie zijn voor mij het allerbelangrijkste. En toch lap ik graag de regels aan mijn laars. Maten, gewichten, hoeveelheden… Ik kook liever op het gevoel.”

Loïc was trouwens ook al eens Guest Would Be Chef hier en deelde toen z’n panpizza, een heerlijk eenvoudig maar erg lekker recept.

De panpizza van Loïc
Recept

De panpizza van Loïc

Dit artikel verscheen in januari. Toen wisten we nog niet dat Loïc Van Impe de opvolger van Sandra Bekkari zou worden…. Maar we deelden wel al dit artikel op de blog… Would Be Chef staat voor inspiratie in de keuken voor beginners, experts en mensen die gewoon graag genieten aan tafel! We serveren je daarom dagelijks de smakelijkste recepten en lekkerste restaurants … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

Opgelet: laatste dagen solden voor mijn boeken!!!

Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer