Nieuws

Breaking news: Piet Huysentruyts Likoké komt weer naar België

Enkele weken terug was ik eindelijk in Les Vans, in de Ardèche, bij Piet Huysentruyt en zijn zoon Cyriel, in hun sterrenrestaurant Likoké. Het was er heerlijk eten! Mijn verslag kun je hier opnieuw lezen. Toegegeven, ik beloofd al lang aan Piet dat ik eens langs zou komen, maar het is er nu pas van gekomen omdat Likoké wel erg ver weg ligt van de plekken waar wij tegenwoordig op vakantie gaan.

Maar nu is er goed nieuws. Want als je niet in Likoké raakt, komt Likoké wel naar ons toe. Ze gaan namelijk van 14 augustus tot 22 september het drijvend restaurant “Waterfront” overnemen op een schitterende locatie op het Kattendijkdok naar aanleiding van het bruisende stadsfestival ‘Part of Antwerp‘. Vijf week lang laten vader en zoon, samen met J&M catering hun gasten proeven van gekende klassiekers. Hun restaurant Likoké in Les Vans (Frankrijk) blijft doorlopend open.

Dus als je niet naar Les Vans reizen kunt, reis dan deze zomer eens in eigen land, naar Antwerpen. En de reis mag je letterlijk én figuurlijk nemen, want om de ervaring compleet te maken, kun je Waterfront bereiken met een watertaxi. Het bootje vertrekt aan het MAS en brengt je naar een ponton van maar liefst 550 vierkante meter groot. Gasten hebben zicht op het Havenhuis, de Londenbrug en de binnenstad.

Breaking news: Piet Huysentruyts Likoké komt weer naar België

Voor het Waterfrontlunchmenu by Likoké (4 gangen) betaal je 55 euro, inclusief koffie of thee. Genieten van een 6 gangendiner, inclusief koffie of thee, doe je voor 79 euro. Dat is een scherpe prijs, en ik kan je deze verrassende keuken zeker aanraden.

Waterfront Bar & Resto
14 augustus – 22 september 2019

Openingsuren:
Maandag: van 18u tot 23u
Dinsdag en woensdag: gesloten (behalve op woensdag 14 augustus, dan is Waterfront open van 18u tot 23u) Donderdag tot en met zondag: lunch om 12u / diner van 18u tot 23u

Nog wat extra cachet toevoegen aan je diner? Gebruik dan de watertaxi! Het bootje vertrekt aan het MAS en brengt je naar en van de Waterfront. Prijs heen en terug inclusief glaasje bubbels: € 15.

Reserveren kan op www.thewaterfront.be

Het volledige programma van het stads -en havenfestival vind je op www.partofantwerp.be

Gerelateerde nieuwsberichten

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer

www.truffel.be

De beste truffels koop ik hier online #advertentie

Met de feestdagen en op speciale momenten mag er al eens wat exclusiever gekookt worden. En dan vind ik het altijd fijn om eens met verse truffel te werken … Lees meer

Heerlijk diner voor Hoogstraten met Roger van Damme #advertentie

De lekkerste recepten met de producten van Coöperatie Hoogstraten #advertentie

Begin dit jaar mocht ik een fijne aankondiging doen. Ik werd de nieuwe groentenambassadeur van Coöperatie Hoogstraten. Ik kende Coöperatie Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten … Lees meer

Zalige semifreddo

De beste desserts voor de feestdagen

Op kerst mag het allemaal net iets feestelijker toch? Maar misschien zoek je nog wat last minute inspiratie voor een heerlijk dessert. Ik zet speciaal voor jullie een aantal feestelijke toppers op een rij … Lees meer

Blini met gerookte zalm en Royal Belgian Caviar #advertentie

Proef het zwarte goud: Royal Belgian Caviar #advertentie

Kaviaar staat synoniem voor grote luxe en absolute verfijning. Door de eeuwen heen heeft kaviaar de smaakpapillen van de meest kritische fijnproevers veroverd … Lees meer

Gegrilde zalm met Hollandaise saus en gestoomde groentjes

De lekkerste visgerechten voor de feestdagen

Ik eet graag een stukje vlees, maar vindt het helemaal geen straf om te koken voor mensen die geen vlees eten maar bijvoorbeeld wel vis. Het is gezond, en je kunt er echt feestelijke gerechten mee maken … Lees meer

AI0A6065

Deze gasten kwamen naar mijn Comté kerst-diner #advertentie

Jullie weten het wellicht al lang, sinds jaar en dag ben ik een groot liefhebber en fier ambassadeur van Comté. En daarom was ik zo blij dat ik enkele weken geleden een hele avond mocht koken voor een tafel heerlijke gasten met dit zalige ingrediënt … Lees meer