Dit was mijn aller populairste recept in 2019
Nieuws

Dit was mijn aller populairste recept in 2019

Ik zet op Would Be Chef zo vlak voor oudjaar nog eens mijn 10 meest gelezen artikels op een rijtje. En we zijn al toegekomen aan de TOP 3. Met andere woorden, het is bijna 2020.

Op drie staat m’n meest bekeken recept van 2019. Het is trouwens wel bijzonder om te ontdekken dat vegetarische gerechten steeds populairder worden. En niet enkel bij vegetariërs. Maar ook bij mensen die nog houden van een stukje vlees, maar ook graag eens een alternatief uitproberen.

En voor mij waren de lasagnebladeren van pompoen toch wel het tofste nieuwe product dat ik als ambassadeur van Alber Heijn ontdekte bij mijn favoriete kruidenier.

Een makkelijk recept is dit, zeer lekker en gezond, en dus nog eens vegetarisch ook! Probeer het maar eens te maken, zelfs vleeseters zullen deze lasagne lekker vinden.

Vegetarische lasagne met ‘lasagnebladen’ van pompoen
Recept

Vegetarische lasagne met ‘lasagnebladen’ van pompoen

In sommige supermarkten kun je tegenwoordig lasagne-bladen van pompoen vinden. Eigenlijk zijn dat dun gesneden plakjes pompoen, die je in elke lasagne bereiding kunt gebruiken (de plakjes gebruik je in plaats van echte lasagne-bladen van pasta). Je kunt ze kant-en-klaar kopen, maar je kunt ze uiteraard ook zelf snijden … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer

Mijn Barcelona boek is af!

Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer