ETEN BIJ GERT DE MANGELEER DANKZIJ WOULD BE CHEF

De wedstrijd om in L.E.S.S. ofte LOVE.EAT.SHARE.SMILE hét bistro concept van Gert De Mangeleer &  Joachim Boudens te gaan eten stond intussen een tijdje online en er zijn massa’s inschrijvingen geweest. En nu kan ik de winnaar bekend maken: Yentl Engels mag samen met haar partner gaan genieten van de topkeuken van dit sympathieke restaurant.

Joachim en Gert hebben de voormalige locatie van hun sterrenrestaurant Hertog Jan enkele jaren geleden omgebouwd tot een hip bistro concept. Hertog Jan is één van de meest ultieme eettempels van de wereld, ik heb er deze week voor m’n verjaardag nog zalig mogen lunchen, maar deze eerder laagdrempelige bistro is ook een prachtige plek om heel lekker te eten. Een tijdje terug waren wij er met Gert en z’n lieve vrouw Annelies, en we hebben genoten van het eerste hapje tot het laatste dessert. En nu kan Yentl L.E.S.S. dus ook gaan ontdekken dankzij de Would Be Chef.

De kaart bestaat uit een uitgebreide keuze tapas en gerechten om te delen met je tafelgenoten. De inspiratie voor deze gerechten haalt Gert uit zijn vele reizen. Er zitten invloeden in de kaart verwerkt uit alle hoeken van de wereld. In de keuken roert chef Ruige Vermeire in de potten. Samen met zijn jong en gedreven team zorgt hij voor de uniek schwung die zo typisch is voor L.E.S.S.

De wijnkaart is Spaans geïnspireerd en biedt een mooi evenwicht tussen de traditionele, bekende appellatie’s en verrassende ontdekkingen van jonge wijnmakers. Alle wijnen werden door Joachim gekozen.

Het restaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag.
Een tafeltje reserveren kan op www.l-e-s-s.be

Torhoutsesteenweg 479 – 8200 Sint-Michiels (Brugge)
050 69 93 69