Hoeveel is levensgenieter Jeroen Meus verdikt?
Nieuws

Hoeveel is levensgenieter Jeroen Meus verdikt?

Dikke proficiat aan de sympathieke dagelijkse huiskok van Eén: Jeroen Meus. Gisteren waren hij en z’n lieve vrouw Stéphanie 6 jaar getrouwd. En dat vierde hij met een prachtige kus op Instagram. En met de trotse boodschap “6 jaar geleden… alles past nog perfect.” Niks verdikt dus. Knap hoor. Terwijl Jeroen, dat weten we, serieus van het goede leven en van lekker eten houdt, en niet het soort chef is die zich in al z’n gerechten enkel focust op licht en gezond. Hij maakt gerechten voor mensen die eten en niet voor mensen die diëten. En er mag al eens boter of room gebruikt worden. Lekker en goed koken, dat is z’n focus.

Niks bijgekomen op zes jaar tijd dus. Dat is wel wat. Ik ken wel wat mensen die het zo goed niet volhouden. Onlangs was er een feestje van vrienden van ons waar alle dames en heren gevraagd werd om hun trouwkleren nog eens te dragen, en eerlijk: daar was toch wel link en rechts wat spanning of er was wat extra stof bij genaaid. Overigens geen schande. Ieder mens is zoals hij is.

Ik heb altijd heel veel respect gehad voor Jeroen. Ik ken hem al van in z’n studententijd in Leuven, en we gingen geregeld een pintje samen drinken op de oude markt. Toen was er nog geen sprake van TV-werk maar je zag toen wel al dat hij een innemende gast was, met wie je goed kon kletsen. Z’n TV-loopbaan is dan ook bijzonder succesvol, en ik zie hem graag koken, elke dag weer.

Jeroen overleefde intussen ook al verschillende concullega’s op VTM. En in het najaar komt er weer een nieuwe collega tegen over Jeroen te staan: Loïc, (lees hier alles over hem) een sympathieke jonge ket die net zoals Jeroen nogal no nonsense is en graag lekker kookt. Het wordt een lekker najaar, zowel bij de VRT als bij VTM. Succes aan allebei, gasten, en nog eens proficiat Jeroen: strak man!

Gerelateerde nieuwsberichten

Word je van tequila sneller dronken? En waarom?

Ik heb van een van mijn beste vrienden in Barcelona een mooie fles top-tequila gekregen in de vorm van een cactus. Een fles in terracotta die er prachtig uitziet … Lees meer

10 ingrediënten die je nooit in de diepvriezer mag bewaren!

Het is uiteraard een goed idee om veel lekkers in de diepvriezer te bewaren. Ik heb voor noodgevallen altijd allerlei fijne producten klaarzitten waarmee je mooie gerechten maken kunt wanneer er onverwacht vrienden komen binnenvallen … Lees meer

Weet jij wat kardemom is en waar je het voor gebruikt?

Soms zie je in een recept kruiden of specerijen staat die je helemaal niet kent. Kardemom is er misschien eentje van. Het wordt bij ons niet zo vaak gebruikt maar in veel keukens is het een essentieel ingrediënt … Lees meer

De 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Dit zijn de 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Fruit eten is erg gezond, dus je moet minstens twee stukken fruit eten per dag, hoor je experts al heel je leven zeggen. Dat klopt, want fruit zit vol vezels en vitaminen … Lees meer

Zo gaan slimme obers om met lastige klanten

Ik ken nogal wat mensen die in de horeca erken, en ik hoor van hen wel eens verhalen van lastige klanten. Mensen zijn vandaag veel mondiger dan ooit en kunnen soms echt vervelend doen … Lees meer

Kun je dik worden van tandpasta? En kun je een overdosis nemen?

Ik vond het hilarisch: iemand zei me een tijdje geleden dat je echt wel moet uitkijken met teveel tandenpoetsen als je niet dik wil worden, omdat er in tandpasta best veel calorieën kunnen zitten … Lees meer

Waterkan

Pure verwennerij in de zomer: maak zelf fruitwater

In België was het weer nog niet zo goed de voorbije week. Maar in Barcelona was het heerlijk: lekker veel zon en al bij al aangename temperaturen, heel zomers, maar in tegenstelling tot de voorbije twee jaar voorlopig nog niet bloedheet … Lees meer

D3235_stuntprijzen_social_1080x1080_ornbe_v2

Wijn Ornelis stopt! Maar dat is geen slecht nieuws…

Ik wil je iets belangrijks vertellen. Misschien was het je al opgevallen dat het de laatste tijd wat stiller was in onze wijnwinkel www.wijnornelis.be Daar hadden we ook een bijzondere reden voor … Lees meer