Hoeveel is levensgenieter Jeroen Meus verdikt?
Nieuws

Hoeveel is levensgenieter Jeroen Meus verdikt?

Dikke proficiat aan de sympathieke dagelijkse huiskok van Eén: Jeroen Meus. Gisteren waren hij en z’n lieve vrouw Stéphanie 6 jaar getrouwd. En dat vierde hij met een prachtige kus op Instagram. En met de trotse boodschap “6 jaar geleden… alles past nog perfect.” Niks verdikt dus. Knap hoor. Terwijl Jeroen, dat weten we, serieus van het goede leven en van lekker eten houdt, en niet het soort chef is die zich in al z’n gerechten enkel focust op licht en gezond. Hij maakt gerechten voor mensen die eten en niet voor mensen die diëten. En er mag al eens boter of room gebruikt worden. Lekker en goed koken, dat is z’n focus.

Niks bijgekomen op zes jaar tijd dus. Dat is wel wat. Ik ken wel wat mensen die het zo goed niet volhouden. Onlangs was er een feestje van vrienden van ons waar alle dames en heren gevraagd werd om hun trouwkleren nog eens te dragen, en eerlijk: daar was toch wel link en rechts wat spanning of er was wat extra stof bij genaaid. Overigens geen schande. Ieder mens is zoals hij is.

Ik heb altijd heel veel respect gehad voor Jeroen. Ik ken hem al van in z’n studententijd in Leuven, en we gingen geregeld een pintje samen drinken op de oude markt. Toen was er nog geen sprake van TV-werk maar je zag toen wel al dat hij een innemende gast was, met wie je goed kon kletsen. Z’n TV-loopbaan is dan ook bijzonder succesvol, en ik zie hem graag koken, elke dag weer.

Jeroen overleefde intussen ook al verschillende concullega’s op VTM. En in het najaar komt er weer een nieuwe collega tegen over Jeroen te staan: Loïc, (lees hier alles over hem) een sympathieke jonge ket die net zoals Jeroen nogal no nonsense is en graag lekker kookt. Het wordt een lekker najaar, zowel bij de VRT als bij VTM. Succes aan allebei, gasten, en nog eens proficiat Jeroen: strak man!

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer