Iemand interesse om onze (oude) keuken over te nemen?
Nieuws

Iemand interesse om onze (oude) keuken over te nemen?

Over enkele maanden willen we verhuizen naar ons nieuwe huis in Lochristi, maar eerst zullen we er toch nog wat maandjes flink in moeten verbouwen. Het huis is op zich nog in een prima staat, maar we gaan het uiteraard wel een eigen invulling en stijl geven, dus dat wordt wel even afbreken en opbouwen. Het is een geweldige fase in ons leven waar ik gisteren deze blog heb over geschreven: “het worden zes razend spannende maanden”.

Toen we deze week op bezoek gingen in het huis met enkele vrienden, vroegen ze zich af wat er met de oude keuken van de vorige bewoners precies ging gebeuren. Die wordt namelijk vervangen door een nieuwe keuken waarin ik me voor Would Be Chef nog meer zal kunnen uitleven, met nieuwe toestellen en een handig kookeiland, zodat ik er ook alle filmpjes voor deze blog zal kunnen opnemen.

De vorige keuken gaat er dus jammer genoeg uit. En de aannemer zal die wellicht gewoon meenemen. Maar het zou uiteraard wel zonde zijn dat die keuken straks op het stort verdwijnt, want die is eigenlijk nog maar een paar jaar oud en nog steeds in uitstekende staat. Dus zei die vriendin van ons: zet die keuken toch gewoon op “tweedehands.be” of “marktplaats”. Misschien is er iemand die net wil verbouwen, en zo’n mooie landelijke keuken zoekt, maar voor wie die nieuw gewoon te duur is.

Iemand interesse om onze (oude) keuken over te nemen?

En daarom vraag ik het maar eerst even hier. Want je weet maar nooit… Is er toevallig iemand die nu op zoek is naar een mooie landelijke keuken, met een zwart granieten werkblad, twee prima ovens van Miele, een grote ingebouwde ijskast en vaatwas, een mooie ingebouwde dampkap en een keukeneiland? En kun je de keuken ook zelf komen halen, want ik krijg die niet in de koffer van m’n auto vrees ik? Laat het dan maar even weten, de prijs daar komen we wel uit.

En ja kijk, als er niemand van m’n volgers op zoek is naar zo’n keuken, dan zal ik voor het eerst in m’n leven toch eens zo’n tweedehands-site gebruiken. Ik heb het eerlijk gezegd nog nooit gedaan, maar er is een eerste keer voor alles. Het is volgens vrienden van me die al jaren hun tweedehandse spullen zo online verkopen, een goed systeem. Dingen krijgen op die manier een tweede leven, en dat is sowieso een goede zaak in een wereld waar veel weggegooid wordt en verspild. En, zo zeggen ze, je houdt er zelf ook nog iets aan over. Altijd handig als je aan het investeren bent in iets nieuws.

We zullen wel zien. Maar sowieso, als deze keuken je zou kunnen boeien, of je kent iemand die er wel iets zou kunnen mee aanvangen, stuur me even een mailtje via onderstaande link.

Pagina

Contact

  Would Be Chef is het online culinair platform waarop Sven Ornelis mensen wil inspireren om lekker te koken en te eten. Sven staat open voor samenwerkingen. Hij kan recepten voor jouw producten ontwikkelen of jouw restaurant uitproberen. Heb jij net een nieuw product uit, een boek, of een ander culinair concept dat je aan de bezoekers van de Would Be Chef wil voorstellen … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer