Ik ben een fiere ambassadeur: Nakd is nu (bijna helemaal) Belgisch
Nieuws

Ik ben een fiere ambassadeur: Nakd is nu (bijna helemaal) Belgisch

Super nieuws deze week uit de Belgische bedrijfswereld. Lotus Bakeries, het succesvolle bedrijf uit Lembeke dat je kent van de beste speculoos ter wereld, maar natuurlijk ook van de beroemde Dinosauruskoeken, maakte immers bekend dat ze bijna volledig eigenaar zijn geworden van Nakd.

Nakd is opgericht door Jamie Combs, een ware Wholefood Revolutionist. Zijn doel: eindeloos bewerkte voeding vervangen door voedzame wholefoods. Pure, minimaal bewerkte producten zonder allerlei toevoegingen maar mét een geweldige en verrassende smaak.

Deze gezonde repen, die dus oorspronkelijk uit Groot-Brittannië komen, maar al voor een groot stuk deel uitmaakten van de Lotus groep, zijn nu toch al enkele jaren mijn favoriete snelle ontbijt en snack voor tijdens m’n lange wandelingen.

Sinds vorig jaar ben ik ook ambassadeur geworden van deze gezonde repen en help ik graag om ze ook bij ons bekend te maken en te promoten. Ze bevatten namelijk niks anders dan fruit en noten en zijn dus veel gezonder dan andere zoete snacks. Ik probeer lekker en toch verantwoord eten sowieso zoveel mogelijk te combineren.

Dadels zijn steeds het basisingrediënt van de repen van Nakd, die zorgen er namelijk voor dat de reep kleeft zonder dat er extra suikers aan toegevoegd moeten worden. En daardoor hoeven ze ook niet gebakken te worden, wat er dan weer voor zorgt dat de voedingswaarde van de ingrediënten bewaard blijft.

Er zijn heel veel lekkere smaken op de Belgische markt te krijgen. Mijn favoriet is de Blueberry Muffin. Maar er zijn ook de Peanut Delight, Berry DelightCocoa Delight en Salted Caramel om er nog maar een paar op te noemen.

Dat Nakd nu bijna volledig Belgisch is geworden, vind ik dus echt fijn nieuws. Het is in tijden als deze gewoon een goed idee om lokale producten, merken en bedrijven te steunen. En met Nakd heb je dan ook nog eens een lekkere reep te pakken die enkel met natuurlijke ingrediënten is samengesteld. Kortom, lekker én lokaal. Ik ben echt een fiere ambassadeur! Lees ook het Would Be Chef artikel Fijn nieuws: ik ben de nieuwe ambassadeur van Nakd!

Check gerust de Nakd website voor alle smaakvolle repen of de website van Lotus Bakeries voor alle lekkere koekjes.

Gerelateerde nieuwsberichten

Velissima

Slechte ervaring in Velissima in Barcelona

Gisteren iets vervelend voor gehad op restaurant in Barcelona. We gingen na een hele lange wandeling in de zon iets eten aan het strand. Ik wou eens iets nieuws ontdekken, en mijn partner had enorm zin in pizza, en wist een restaurant aan de achterkant van het W Hotel dat blijkbaar prima pizza’s heeft, een goede Italiaan, Velissima … Lees meer

Ik zorg voor de beste muziek voor deze zomer!

Mensen die me al een paar jaar volgen weten dat ik een paar playlists heb staan die openbaar zijn op Spotify. eentje daarvan is “Would Be Chef Summernights” … Lees meer

Onveiligheid Barcelona

Toeristen niet meer welkom in Barcelona?

Van een slechte timing gesproken. Net nu ik een dikke maand een reisgids uitheb met als naam “Mijn Barcelona” waarmee ik nog meer mensen wil motiveren en helpen om deze prachtige, gastvrije stad te ontdekken, was er een “gigantische betoging” in Barcelona tegen toeristen … Lees meer

Sugar cookie day: recepten van mijn favoriete koekjes

Sugar cookie day: recepten van mijn favoriete koekjes

Vandaag is sugar cookie day. Dat is in Amerika heel wat. Dan worden er volop koekjes gebakken en uitgedeeld. Ik probeer zelf niet al teveel suiker te consumeren … Lees meer

Dit zijn de allerbeste taarten!

Vier wereld bakdag

19 mei is blijkbaar de dag van het bakken, een ideale aanleiding om eens een taartje klaar te maken. Ik zal maar met de deur in huis vallen, ik ben geen fanatieke bakker … Lees meer

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer