Ik ben een fiere ambassadeur: Nakd is nu (bijna helemaal) Belgisch
Nieuws

Ik ben een fiere ambassadeur: Nakd is nu (bijna helemaal) Belgisch

Super nieuws deze week uit de Belgische bedrijfswereld. Lotus Bakeries, het succesvolle bedrijf uit Lembeke dat je kent van de beste speculoos ter wereld, maar natuurlijk ook van de beroemde Dinosauruskoeken, maakte immers bekend dat ze bijna volledig eigenaar zijn geworden van Nakd.

Nakd is opgericht door Jamie Combs, een ware Wholefood Revolutionist. Zijn doel: eindeloos bewerkte voeding vervangen door voedzame wholefoods. Pure, minimaal bewerkte producten zonder allerlei toevoegingen maar mét een geweldige en verrassende smaak.

Deze gezonde repen, die dus oorspronkelijk uit Groot-Brittannië komen, maar al voor een groot stuk deel uitmaakten van de Lotus groep, zijn nu toch al enkele jaren mijn favoriete snelle ontbijt en snack voor tijdens m’n lange wandelingen.

Sinds vorig jaar ben ik ook ambassadeur geworden van deze gezonde repen en help ik graag om ze ook bij ons bekend te maken en te promoten. Ze bevatten namelijk niks anders dan fruit en noten en zijn dus veel gezonder dan andere zoete snacks. Ik probeer lekker en toch verantwoord eten sowieso zoveel mogelijk te combineren.

Dadels zijn steeds het basisingrediënt van de repen van Nakd, die zorgen er namelijk voor dat de reep kleeft zonder dat er extra suikers aan toegevoegd moeten worden. En daardoor hoeven ze ook niet gebakken te worden, wat er dan weer voor zorgt dat de voedingswaarde van de ingrediënten bewaard blijft.

Er zijn heel veel lekkere smaken op de Belgische markt te krijgen. Mijn favoriet is de Blueberry Muffin. Maar er zijn ook de Peanut Delight, Berry DelightCocoa Delight en Salted Caramel om er nog maar een paar op te noemen.

Dat Nakd nu bijna volledig Belgisch is geworden, vind ik dus echt fijn nieuws. Het is in tijden als deze gewoon een goed idee om lokale producten, merken en bedrijven te steunen. En met Nakd heb je dan ook nog eens een lekkere reep te pakken die enkel met natuurlijke ingrediënten is samengesteld. Kortom, lekker én lokaal. Ik ben echt een fiere ambassadeur! Lees ook het Would Be Chef artikel Fijn nieuws: ik ben de nieuwe ambassadeur van Nakd!

Check gerust de Nakd website voor alle smaakvolle repen of de website van Lotus Bakeries voor alle lekkere koekjes.

Gerelateerde nieuwsberichten

Preventief op dieet voor de Kerstdagen! Goed idee?

In plaats van over een kleine maand, begin januari, in een halve depressie te sukkelen omdat de weegschaal dan met een pittige boodschap komt, willen sommige mensen nu al met goede voornemens beginnen … Lees meer

World Fastfood Day: wat zijn de populairste fastfoodketens?

Wat zijn de populairste fastfoodketens?

Ik ben er zelf geen grote fan van, maar kijk, soms moet het eens kunnen: fastfood eten. Het is uiteraard niet zo gezond en je moet er dus vooral niet mee overdrijven … Lees meer

Opgelet: pistolets en sandwichen hou je op een andere manier vers!

Pistolets hou je op een andere manier vers dan sandwichen

Het is zondag. Joepie! Dat wil zeggen: vandaag ga je naar de warme bakker om lekkere pistolets of sandwiches te halen. De vraag is natuurlijk altijd wel, als je wat teveel lekkers van de bakker hebt meegebracht: hoe hou je die vers … Lees meer

Een dilemma: World Gym Day vieren, of enkel wandelen?

Vandaag is 12 september, dat is World Gym Day. Ik ben nu een kleine maand gezonder aan het leven, met goed resultaat. Ik ben zo’n kleine 7 kilo kwijt, de XL-hemden hangen weer verder weg in de kast omdat ik weer in de L kan, en ik voel me vooral beter … Lees meer

Gruwelijke eerste schooldag...

Gruwelijke eerste schooldag…

Ik was zes. Ik was een klein Svenneke. En ik mocht naar het eerste leerjaar in de basisschool in Knesselare. Dat ik me 45 jaar later die eerste schooldag nog herinneren kan heeft maar één reden: ik werd meteen gestraft voor baldadig gedrag op de speelplaats … Lees meer

IMG_5323 2

Vandaag gaan we lunchen in het tweede beste restaurant ter wereld

Vandaag komt een droom uit. We gaan lunchen op een van de meest iconische plekken in de wereld. Bij Asador Etxebarri in Baskenland. Het verhaal van dit restaurant is zeer bijzonder … Lees meer

Waar komt lasagne vandaan en welke variant is mega lekker?

Iedereen houdt van lasagne, jong en oud. Vandaag kun je lasagne op zoveel verschillende manieren eten. Op de klassieke manier, maar ook met vis (mijn visboer C-Food in Lochristi heeft altijd twee verschillende vis-lasagnes in de aanbieding, eentje met zalm en een met zeevruchten en beiden zijn heerlijk) … Lees meer

Velissima

Slechte ervaring in Velissima in Barcelona

Gisteren iets vervelend voor gehad op restaurant in Barcelona. We gingen na een hele lange wandeling in de zon iets eten aan het strand. Ik wou eens iets nieuws ontdekken, en mijn partner had enorm zin in pizza, en wist een restaurant aan de achterkant van het W Hotel dat blijkbaar prima pizza’s heeft, een goede Italiaan, Velissima … Lees meer