Kerst kroketten dieet 2.0.

Weet je nog vorig jaar? Anke wou voor de kerst nog dringend een paar kilo’s afvallen. En ze is toen begin december begonnen aan het “kerstkroketten dieet”. Elke dag rond acht uur ging ze live in de studio op de weegschaal staan om zichzelf er toe te verplichten anders en minder te gaan eten. Minder snoepen vooral. En het is haar toen ook fantastisch gelukt. Op een maand was ze 2 kilo en 100 gram kwijt.

2020 is echter een raar en voor de meesten onder ons vervelend jaar geweest, dus we gaan nu echt niet diĆ«ten. De coronakilo’s zullen er wel weer afgaan wanneer het virus ook weg is. Daarom gaan we dit jaar puur voor de gezelligheid. Onze studio bij Joe staat vol kerstbomen, en in plaats van een dieet gaan we voor “kroketten voor iedereen”.

Als je tussen nu en kerst op de radio komt bij Joe krijg je van ons een gratis zak kroketjes. Gewoon voor de sfeer en de gezelligheid. En er staat ook een krokettenmuur in de studio en die zit vol leuke cadeautjes. Zeker luisteren de komende weken dus! En als je de kroketjes wint dan kun je er misschien op kerstdag deze heerlijke klassieker eens mee maken.