Meer dan een miljoen mensen lazen dit artikel over mijn dieet in 2020
Nieuws

Meer dan een miljoen mensen lazen dit artikel over mijn dieet in 2020

Het was een topjaar op Would Be Chef. Elke maand komen honderdduizenden mensen hier recepten opzoeken, restaurantbesprekingen checken, spelen ze mee aan wedstrijden en lezen ze mijn artikels. Het is zo fijn om te merken dat steeds meer mensen de weg vinden naar de blog. En zeker in een lastig jaar als 2020 gaan jullie steeds meer op zoek naar toffe inspiratie om thuis lekker te koken.

Maar mijn absoluut meest gelezen artikel dit jaar gaat over intermittent fasting. Ongelofelijk, maar onderstaand artikel heeft de voorbije maanden meer dan een miljoen lezers bereikt. Ook in corona tijden vinden mensen het duidelijk belangrijk om toch een beetje op gewicht te blijven.

Ik doe "een beetje" aan intermittent fasting: -6 kilo reeds!
Nieuws

Ik doe “een beetje” aan intermittent fasting: -6 kilo reeds!

Dit is een artikel van 3 oktober. Het heeft ondertussen bijna een miljoen mensen bereikt. Ongelofelijk. Dat wil duidelijk zeggen hoe populair intermittent fasting is. Ik heb intussen een herfstvakantie achter de rug, en we zitten weer in een lockdown, en dan is het wel gezellig om ook eens lekker te ontbijten, en dat heb ik dan ook gedaan … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer

Mijn Barcelona boek is af!

Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer