Het was een topjaar op Would Be Chef. Elke maand komen honderdduizenden mensen hier recepten opzoeken, restaurantbesprekingen checken, spelen ze mee aan wedstrijden en lezen ze mijn artikels. Het is zo fijn om te merken dat steeds meer mensen de weg vinden naar de blog. En zeker in een lastig jaar als 2020 gaan jullie steeds meer op zoek naar toffe inspiratie om thuis lekker te koken.
Maar mijn absoluut meest gelezen artikel dit jaar gaat over intermittent fasting. Ongelofelijk, maar onderstaand artikel heeft de voorbije maanden meer dan een miljoen lezers bereikt. Ook in corona tijden vinden mensen het duidelijk belangrijk om toch een beetje op gewicht te blijven.
Dit is een artikel van 3 oktober. Het heeft ondertussen bijna een miljoen mensen bereikt. Ongelofelijk. Dat wil duidelijk zeggen hoe populair intermittent fasting is.
Ik heb intussen een herfstvakantie achter de rug, en we zitten weer in een lockdown, en dan is het wel gezellig om ook eens lekker te ontbijten, en dat heb ik dan ook gedaan … Lees meer
Nieuws
Ik doe “een beetje” aan intermittent fasting: -6 kilo reeds!
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer