Ons koningspaar ging gisteren dineren in Vlaams toprestaurant.

Opvallende maar mooie beelden gisterenavond op Instagram. Blijkbaar zijn de koning en de koningin gisteren gaan dineren in het fantastische toprestaurant Boury in Roeselare. Op voorhand had ik op de stories van Boury al een kleine tease gezien. Ze hadden al min of meer aangekondigd dat er iets speciaals stond te gebeuren, dat er bijzondere gasten zouden komen, maar zonder al te veel te onthullen.

Maar gisterenavond iets na elf hebben ze dan toch één foto en twee filmpjes gepost, met de boodschap dat ze bijzonder fier waren dat zijne majesteit en koningin Mathilde bij Boury kwamen dineren. Een dikke pluim trouwens voor het koningspaar, om in deze coronatijden ook de (Vlaamse) horeca te steunen. Het koningspaar zag er trouwens piekfijn uitgedost uit, de koning droeg een smoking en de koningin een prachtig kleed. En je zag hoe ze chef Tim Boury uitgebreid stonden te bedanken voor de maaltijd.

Geen idee wat ons koningspaar precies te vieren had, en dat is ook niet belangrijk, want dat is privé. Maar één ding weet ik zeker: ze zullen fantastisch gedineerd hebben. Boury is een schitterend restaurant, waar je echt ontzettend lekker kunt eten. Niet voor niks wordt er bij foodies al een tijdje gefluisterd dat Boury wel eens kans zou kunnen maken op een derde ster. Het verslag van ons laatste bezoek aan Boury kun je hier nog eens nalezen.