Pimp jouw "wonderdrank" om gezond af te vallen!
Nieuws

Pimp jouw “wonderdrank” om gezond af te vallen!

Ik heb hier al meermaals uitgelegd waarom ik een grote fan ben van gemberthee. Elke ochtend probeer ik zo’n grote thermostas lekkere thee met citroen en gember te maken, hier kun je het recept daarvan vinden!

Zowel gember als citroen stimuleren uitstekend de thermogenese of warmteproductie in je lichaam waardoor je gewoon meer vet gaat verbranden. Gember is ook zeer geneeskrachtig en ontstekingsremmend en de antioxidanten en vitamine C van citroen reinigen je lichaam. Super gezond dus en het helpt echt om af te vallen.

Intussen kan ik je enkele toffe manieren meegeven om dit drankje op te pimpen met enkele spannende ingrediënten

  1. Voeg wat honing toe. Zeker wanneer je de thee toch te zuur vindt.
  2. Vervang de citroen eens door limoen, dat is even lekker, maar geeft een andere frisse smaak.
  3. Kneus wat citroengras in je thee, zeker in combinatie met limoen.
  4. Doe wat kurkuma in je thee, het geeft een mooie kleur, en kurkuma is uiterst zuiverend.
  5. Een drupje vanille-extract kan ook lekker zijn?
  6. Voeg een drupje oranjebloesem toe. Je thee krijgt een heerlijk aroma van lente?
  7. Verse munt is zeer lekker in deze thee en maakt het ook wat frisser.
  8. Als je echt van Aziatische smaken houdt, probeer eens wat koriander toe te voegen.
  9. Ook kardemom toevoegen geeft het een lekkere smaak. Kardemom is een kruid uit de gemberfamilie. Het is een fris kruid wat onder andere in speculaaskruiden zit. Kardemom heeft in Aziatische landen bekendheid als traditioneel medicijn.
  10. Een chilipepertje maakt het extra pikant. Voor de hetere durvers.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer