Quality Time met mijn papa Andre

We zijn op weg, papa en ik, voor een zalige vader-zoon-avond. Ik kreeg vorige week de uitnodiging van Deliveroo, een vaste partner van de Franse topclub Paris-Saint-Germain om vanavond te gaan kijken naar de Champions League wedstrijd tegen mijn favoriete ploeg Club Brugge. Midden in de week een avondje naar Parijs heen en weer gaan is natuurlijk niet evident, maar zo’n kans wou ik toch echt niet laten schieten. Dus, ik heb die uitnodiging graag aanvaard.

En wie kon ik beter mee vragen dan mijn papa. Hij is net als ik supporter van Club Brugge, en zoals we in onze actie “Schatten Voor Altijd” op Joe deze week vaak zeggen: je moet genieten van elk uniek moment dat je kunt beleven met je ouders. Dus, ja we zijn onderweg. Spannend. Gelukkig moeten we niet zelf rijden en kunnen we dus op de terugweg slapen, want morgenvroeg staat de wekker alweer om vier uur. Dat wordt dus wellicht een zeer kort nachtje. Maar kijk, dat hebben we er graag voor over.

Deze gaan we eens samen naar het voetbal, maar ik doe met m’n ouders sowieso graag leuke dingen. Mama vliegt jammer genoeg niet graag meer, dus samen naar Barcelona gaan met z’n allen is geen optie meer. Maar papa gaat in december nog wel eens een weekendje mee met mij naar Barcelona. Vorig jaar hebben we dat in dezelfde periode ook gedaan en dat was bijzonder fijn. Het verslag kun je hier nog eens nalezen. En wanneer papa voor zijn vrijwilligerswerk in India of Afrika is, dan ga ik altijd eens met mama uitgebreid en lekker dineren. En in januari gaan we met z’n viertjes een weekend naar het eiland Texel. Ik bedoel maar: zoveel als we kunnen genieten we van het samen zijn.

En dat doen we vandaag dus ook, hopelijk met een niet al te grote vernedering voor Brugge. En wie weet zelfs met een (onverwacht) mirakel. Gouden Hans en co, we gaan erg luid supporteren vanavond. Samen met de twee winnaars die op de blog ook een uitnodiging hadden gewonnen van Deliveroo.