Een ongelooflijke merci aan iedereen die massaal een tafeltje boeken wou voor de Quatre Mains Roger van Damme x Would Be Chef! Op anderhalfuur tijd zijn alle tafeltjes gereserveerd voor deze exclusieve avond op woensdag 5 juni 2019 in Het Gebaar in Antwerpen. Volboekt dus. Super bedankt voor al jullie enthousiasme en wie weet zetten we dit binnenkort nog eens op de agenda!
Hou Would Be Chef wel in de gaten, want volgende week lanceren we nog een wedstrijd om het allerlaatste tafeltje in de wacht te slepen én er gratis bij te zijn.
Goed nieuws voor het goede doel SuperKrachtig Lekker dat we selecteerden hiervoor. We doen deze quatre mains omdat we iets te vieren hebben, omdat we eens fun willen maken, maar ook vooral voor SuperKrachtig Lekker. De volledige winst van deze speciale culinaire avond gaat naar hen. Toen Kim en Stephanie een tijdje geleden langskwamen bij Kürt en mezelf in de Joe-studio en vertelden over hun goed doel, dacht ik: hier moet ik mijn schouders onderzetten!
Roger heeft ondertussen ook zijn menu al samengesteld: hij heeft enkele van z’n favorietje recepten van Would Be Chef uitgekozen, en gaat ze samen met mij koken in Het Gebaar. Hij zal er een kleine twist aan geven, wat verfijning aanbrengen, met een ‘klein gebaar’ een verschilletje maken. En mij plagend commanderen in de keuken, vrees ik. Maar we gaan ons vooral amuseren, en zorgen dat onze gasten erg lekker gaan eten.
MENU
PREISOEPJE MET GORGONZOLA
CROQUE DELUXE
EITJE MET KRAB EN PUMPERNIKKEL
GEVULD AARDAPPELTJE MET KAVIAAR EN STEUR
THAISE VOL-AU-VENT
MAMA’S APPELTAARTJE MET VANILLE SAUS
Lees ook het Would Be Chef artikel Reserveer vandaag om 10 uur voor “Roger van Damme x Would Be Chef!” voor meer informatie.
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer