Quatre Mains uitverkocht!

Een ongelooflijke merci aan iedereen die massaal een tafeltje boeken wou voor de Quatre Mains Roger van Damme x Would Be Chef! Op anderhalfuur tijd zijn alle tafeltjes gereserveerd voor deze exclusieve avond op woensdag 5 juni 2019 in Het Gebaar in Antwerpen. Volboekt dus. Super bedankt voor al jullie enthousiasme en wie weet zetten we dit binnenkort nog eens op de agenda!

Hou Would Be Chef wel in de gaten, want volgende week lanceren we nog een wedstrijd om het allerlaatste tafeltje in de wacht te slepen én er gratis bij te zijn.

Goed nieuws voor het goede doel SuperKrachtig Lekker dat we selecteerden hiervoor. We doen deze quatre mains omdat we iets te vieren hebben, omdat we eens fun willen maken, maar ook vooral voor SuperKrachtig Lekker. De volledige winst van deze speciale culinaire avond gaat naar hen. Toen Kim en Stephanie een tijdje geleden langskwamen bij Kürt en mezelf in de Joe-studio en vertelden over hun goed doel, dacht ik: hier moet ik mijn schouders onderzetten!

 

 

Roger heeft ondertussen ook zijn menu al samengesteld: hij heeft enkele van z’n favorietje recepten van Would Be Chef uitgekozen, en gaat ze samen met mij koken in Het Gebaar. Hij zal er een kleine twist aan geven, wat verfijning aanbrengen, met een ‘klein gebaar’ een verschilletje maken. En mij plagend commanderen in de keuken, vrees ik. Maar we gaan ons vooral amuseren, en zorgen dat onze gasten erg lekker gaan eten.

MENU
PREISOEPJE MET GORGONZOLA
CROQUE DELUXE
EITJE MET KRAB EN PUMPERNIKKEL
GEVULD AARDAPPELTJE MET KAVIAAR EN STEUR
THAISE VOL-AU-VENT
MAMA’S APPELTAARTJE MET VANILLE SAUS

Lees ook het Would Be Chef artikel Reserveer vandaag om 10 uur voor “Roger van Damme x Would Be Chef!” voor meer informatie.