Quatre Mains uitverkocht!
Nieuws

Quatre Mains uitverkocht!

Een ongelooflijke merci aan iedereen die massaal een tafeltje boeken wou voor de Quatre Mains Roger van Damme x Would Be Chef! Op anderhalfuur tijd zijn alle tafeltjes gereserveerd voor deze exclusieve avond op woensdag 5 juni 2019 in Het Gebaar in Antwerpen. Volboekt dus. Super bedankt voor al jullie enthousiasme en wie weet zetten we dit binnenkort nog eens op de agenda!

Hou Would Be Chef wel in de gaten, want volgende week lanceren we nog een wedstrijd om het allerlaatste tafeltje in de wacht te slepen én er gratis bij te zijn.

Goed nieuws voor het goede doel SuperKrachtig Lekker dat we selecteerden hiervoor. We doen deze quatre mains omdat we iets te vieren hebben, omdat we eens fun willen maken, maar ook vooral voor SuperKrachtig Lekker. De volledige winst van deze speciale culinaire avond gaat naar hen. Toen Kim en Stephanie een tijdje geleden langskwamen bij Kürt en mezelf in de Joe-studio en vertelden over hun goed doel, dacht ik: hier moet ik mijn schouders onderzetten!

Roger heeft ondertussen ook zijn menu al samengesteld: hij heeft enkele van z’n favorietje recepten van Would Be Chef uitgekozen, en gaat ze samen met mij koken in Het Gebaar. Hij zal er een kleine twist aan geven, wat verfijning aanbrengen, met een ‘klein gebaar’ een verschilletje maken. En mij plagend commanderen in de keuken, vrees ik. Maar we gaan ons vooral amuseren, en zorgen dat onze gasten erg lekker gaan eten.

MENU
PREISOEPJE MET GORGONZOLA
CROQUE DELUXE
EITJE MET KRAB EN PUMPERNIKKEL
GEVULD AARDAPPELTJE MET KAVIAAR EN STEUR
THAISE VOL-AU-VENT
MAMA’S APPELTAARTJE MET VANILLE SAUS

Lees ook het Would Be Chef artikel Reserveer vandaag om 10 uur voor “Roger van Damme x Would Be Chef!” voor meer informatie.

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer