Een ongelooflijke merci aan iedereen die massaal een tafeltje boeken wou voor de Quatre Mains Roger van Damme x Would Be Chef! Op anderhalfuur tijd zijn alle tafeltjes gereserveerd voor deze exclusieve avond op woensdag 5 juni 2019 in Het Gebaar in Antwerpen. Volboekt dus. Super bedankt voor al jullie enthousiasme en wie weet zetten we dit binnenkort nog eens op de agenda!
Hou Would Be Chef wel in de gaten, want volgende week lanceren we nog een wedstrijd om het allerlaatste tafeltje in de wacht te slepen én er gratis bij te zijn.
Goed nieuws voor het goede doel SuperKrachtig Lekker dat we selecteerden hiervoor. We doen deze quatre mains omdat we iets te vieren hebben, omdat we eens fun willen maken, maar ook vooral voor SuperKrachtig Lekker. De volledige winst van deze speciale culinaire avond gaat naar hen. Toen Kim en Stephanie een tijdje geleden langskwamen bij Kürt en mezelf in de Joe-studio en vertelden over hun goed doel, dacht ik: hier moet ik mijn schouders onderzetten!
Roger heeft ondertussen ook zijn menu al samengesteld: hij heeft enkele van z’n favorietje recepten van Would Be Chef uitgekozen, en gaat ze samen met mij koken in Het Gebaar. Hij zal er een kleine twist aan geven, wat verfijning aanbrengen, met een ‘klein gebaar’ een verschilletje maken. En mij plagend commanderen in de keuken, vrees ik. Maar we gaan ons vooral amuseren, en zorgen dat onze gasten erg lekker gaan eten.
MENU
PREISOEPJE MET GORGONZOLA
CROQUE DELUXE
EITJE MET KRAB EN PUMPERNIKKEL
GEVULD AARDAPPELTJE MET KAVIAAR EN STEUR
THAISE VOL-AU-VENT
MAMA’S APPELTAARTJE MET VANILLE SAUS
Lees ook het Would Be Chef artikel Reserveer vandaag om 10 uur voor “Roger van Damme x Would Be Chef!” voor meer informatie.
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer
De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer
Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer
Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer
December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer