Quatre Mains uitverkocht!
Nieuws

Quatre Mains uitverkocht!

Een ongelooflijke merci aan iedereen die massaal een tafeltje boeken wou voor de Quatre Mains Roger van Damme x Would Be Chef! Op anderhalfuur tijd zijn alle tafeltjes gereserveerd voor deze exclusieve avond op woensdag 5 juni 2019 in Het Gebaar in Antwerpen. Volboekt dus. Super bedankt voor al jullie enthousiasme en wie weet zetten we dit binnenkort nog eens op de agenda!

Hou Would Be Chef wel in de gaten, want volgende week lanceren we nog een wedstrijd om het allerlaatste tafeltje in de wacht te slepen én er gratis bij te zijn.

Goed nieuws voor het goede doel SuperKrachtig Lekker dat we selecteerden hiervoor. We doen deze quatre mains omdat we iets te vieren hebben, omdat we eens fun willen maken, maar ook vooral voor SuperKrachtig Lekker. De volledige winst van deze speciale culinaire avond gaat naar hen. Toen Kim en Stephanie een tijdje geleden langskwamen bij Kürt en mezelf in de Joe-studio en vertelden over hun goed doel, dacht ik: hier moet ik mijn schouders onderzetten!

Roger heeft ondertussen ook zijn menu al samengesteld: hij heeft enkele van z’n favorietje recepten van Would Be Chef uitgekozen, en gaat ze samen met mij koken in Het Gebaar. Hij zal er een kleine twist aan geven, wat verfijning aanbrengen, met een ‘klein gebaar’ een verschilletje maken. En mij plagend commanderen in de keuken, vrees ik. Maar we gaan ons vooral amuseren, en zorgen dat onze gasten erg lekker gaan eten.

MENU
PREISOEPJE MET GORGONZOLA
CROQUE DELUXE
EITJE MET KRAB EN PUMPERNIKKEL
GEVULD AARDAPPELTJE MET KAVIAAR EN STEUR
THAISE VOL-AU-VENT
MAMA’S APPELTAARTJE MET VANILLE SAUS

Lees ook het Would Be Chef artikel Reserveer vandaag om 10 uur voor “Roger van Damme x Would Be Chef!” voor meer informatie.

Gerelateerde nieuwsberichten

3-palacio-arrriluce-hotel-lujo-bilbao-getxo-fachada.jpg

Weg uit Barcelona. We gaan een droomreisje maken! #advertentie

De zomer is voor ons nu al meer dan tien jaar: genieten in Barcelona. Het is heerlijk om een eigen flat te hebben in deze prachtige stad. Als je eigen kleren in de kast hangen, je glazen staan te blinken om gevuld te worden, en je kunt slapen in je eigen bed, dan voel je je de koning te rijk … Lees meer

Word je van tequila sneller dronken? En waarom?

Ik heb van een van mijn beste vrienden in Barcelona een mooie fles top-tequila gekregen in de vorm van een cactus. Een fles in terracotta die er prachtig uitziet … Lees meer

10 ingrediënten die je nooit in de diepvriezer mag bewaren!

Het is uiteraard een goed idee om veel lekkers in de diepvriezer te bewaren. Ik heb voor noodgevallen altijd allerlei fijne producten klaarzitten waarmee je mooie gerechten maken kunt wanneer er onverwacht vrienden komen binnenvallen … Lees meer

Weet jij wat kardemom is en waar je het voor gebruikt?

Soms zie je in een recept kruiden of specerijen staat die je helemaal niet kent. Kardemom is er misschien eentje van. Het wordt bij ons niet zo vaak gebruikt maar in veel keukens is het een essentieel ingrediënt … Lees meer

De 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Dit zijn de 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Fruit eten is erg gezond, dus je moet minstens twee stukken fruit eten per dag, hoor je experts al heel je leven zeggen. Dat klopt, want fruit zit vol vezels en vitaminen … Lees meer

Zo gaan slimme obers om met lastige klanten

Ik ken nogal wat mensen die in de horeca erken, en ik hoor van hen wel eens verhalen van lastige klanten. Mensen zijn vandaag veel mondiger dan ooit en kunnen soms echt vervelend doen … Lees meer

Kun je dik worden van tandpasta? En kun je een overdosis nemen?

Ik vond het hilarisch: iemand zei me een tijdje geleden dat je echt wel moet uitkijken met teveel tandenpoetsen als je niet dik wil worden, omdat er in tandpasta best veel calorieën kunnen zitten … Lees meer

Waterkan

Pure verwennerij in de zomer: maak zelf fruitwater

In België was het weer nog niet zo goed de voorbije week. Maar in Barcelona was het heerlijk: lekker veel zon en al bij al aangename temperaturen, heel zomers, maar in tegenstelling tot de voorbije twee jaar voorlopig nog niet bloedheet … Lees meer