EERHERSTEL VOOR SOFIE DUMONT
Nieuws

Eerherstel voor sofie dumont

Super nieuws bij VTM: Sofie Dumont is back!!!! Jarenlang maakte de sympathieke Lady Chef Of The Year 2009 een dagelijkse kookshow in de vooravond. Ik was zelf ook nog eens een week te gast bij Sofie, en dat was toen bijzonder gezellig.

Maar anderhalf jaar geleden raakte bekend dat VTM met Sandra Bekkari voor een nieuw, fris TV-gezicht wou gaan. Bekkari scoorde ontzettend met “Nooit Meer Diëten” en het succes van die formule wou VTM graag ook op TV verzilveren. Zo gaat dat nu eenmaal in de TV-wereld. Het was Piet Huysentruyt over wie ik hier vanochtend nog schreef ook ooit al eens overkomen. Er staat een houdbaarheidsdatum op alles en iedereen. Maar het einde van een programma wil niet zeggen dat je helemaal afgeschreven bent, en dat blijkt nu maar weer.

Sofie maakt op haar eigen social mediakanalen, en op You Tube erg mooie filmpjes met boeiende recepten en toffe gasten, vaak vanuit haar geliefde Ibiza. Ik ben fan! En ik niet alleen, want die filmpjes vielen blijkbaar ook de directie van VTM op, en ze haalden Sofie weer aan boord.

Vanaf tien december neemt ze het roer weer drie weken over van Sandra Bekkari, en gaat ze ons, met het zelfgemaakte “De Feestkeuken Van Sofie” in het gezelschap van bekende Vlamingen helemaal klaarstomen voor de feesten. De eerste week is trouwens Ruth Beeckmans te gast.

Sofie zal lekkere aperitiefhapjes maken, de gevulde kalkoen is uiteraard van de partij, maar op een originele manier, en ook voor de zoetebekken is er veel lekkers voorzien. En wij zijn erg blij dat Sofie weer even op TV te zien is. Ja, het zijn bijna feestdagen dus, ook op VTM!

Gerelateerde nieuwsberichten

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer

Mijn Barcelona boek is af!

Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer