Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Nieuws

Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019

Culinair genieten en reizen … het gaat voor mij al jaren hand in hand. Zeer leuk nieuws dus toen ik deze week te horen kreeg dat Would Be Chef genomineerd is voor de Travel Blog Awards 2019. En dat dit in de categorie Best Culinary Trip voor ons bezoekje aan het restaurant Aqua in het schitterende Ritz Carlton Hotel in Aquastadt, in het Duitse Wolfsburg. Om te winnen heb ik natuurlijk jou nodig! Breng nu je stem uit voor Would Be Chef en zorg er mee voor dat we de titel van Best Culinary Trip in de wacht slepen.

KLIK HIER & BRENG JE STEM UIT OP WOULD BE CHEF VOOR DE TRAVEL BLOG AWARDS 2019!

Stemmen kan je nu meteen doen, en op zaterdag 02 februari 2019 worden de winnaars bekend gemaakt. In totaal worden 10 prijzen uitgereikt in categorieën als Best Citytrip, Best Beach, Best Winter, Best Roadtrip, Best Family, Best Adventure, Best Hotel, Best Benelux, Best Lifestyle én natuurlijk Best Culinary.

In totaal werden uit 160 cases per categorie 4 genomineerden geselecteerd door een onafhankelijke jury bestaande uit Keith Jenkins (iAmbassador), Pierre Fivet (Vacansoleil) en Britta Baeke (Travel Express Benelux). Na de selectie is het nu de beurt aan het publiek om z’n stem uit te brengen. Die stemmen worden samengeteld met de stemmen van de jury en zo wordt de uiteindelijke winnaar gekozen.

Aqua: drie sterren restaurant in het Ritz Carlton in Wolfsburg
Restaurant

Aqua: drie sterren restaurant in het Ritz Carlton in Wolfsburg

Ik krijg geregeld uitnodigingen voor culinaire perstrips, maar door mijn behoorlijk drukke agenda kan ik daar bijna nooit op ingaan. Mijn weekends zitten vol dj-sets, en wanneer ik dan al eens een vrij weekend heb, kun je mij meestal in mijn tweede thuisstad Barcelona terugvinden. Maar toen de mensen van de Duitse toeristische dienst mij een tijdje geleden vroegen of ik niet eens naar Nedersaksen wou reizen en meer bepaald naar Wolfsburg om in Autostadt in het wereldberoemde restaurant Aqua te gaan dineren was ik meteen heel enthousiast … Lees meer

goed nieuws voor de volgers

De nominatie kregen we dus voor ons bezoek aan het restaurant Aqua in het Duitse Wolfsburg, een prachtig drie sterrenrestaurant, dat ook in de TOP100 van de wereld staat. Het eten was er echt héérlijk, de chef en de rest van de staff fantastisch vriendelijk, het hotel was echt magnifiek met ruime chique kamers en een heerlijke spa, en de Duitse omgeving betoverend. dat je dan nog eens midden in het iconische Autostadt zit, maakt het helemaal af.

Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019

Ondertussen heb ik een fijne band kunnen opbouwen met chef Sven Elverfeld met als resultaat dat we heel binnenkort hier op Would Be Chef een koppel blij gaan kunnen maken en naar Wolfsburg zullen kunnen sturen. Dan kun je zelf een weekend ervaren hoe zalig de Duitse keuken is, zeker op dit super hoge niveau! Kortom: we trakteren binnenkort op een weekendje culinair genieten in Autostadt! Snel meer nieuws, maar ondertussen kan je alvast je stem uitbrengen! Ik dank je ongelofelijk.

Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019
Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer