Super nieuws: Would Be Chef genomineerd voor Travel Blog Awards 2019

Culinair genieten en reizen … het gaat voor mij al jaren hand in hand. Zeer leuk nieuws dus toen ik deze week te horen kreeg dat Would Be Chef genomineerd is voor de Travel Blog Awards 2019. En dat dit in de categorie Best Culinary Trip voor ons bezoekje aan het restaurant Aqua in het schitterende Ritz Carlton Hotel in Aquastadt, in het Duitse Wolfsburg. Om te winnen heb ik natuurlijk jou nodig! Breng nu je stem uit voor Would Be Chef en zorg er mee voor dat we de titel van Best Culinary Trip in de wacht slepen.

KLIK HIER & BRENG JE STEM UIT OP WOULD BE CHEF VOOR DE TRAVEL BLOG AWARDS 2019!

 

Stemmen kan je nu meteen doen, en op zaterdag 02 februari 2019 worden de winnaars bekend gemaakt. In totaal worden 10 prijzen uitgereikt in categorieën als Best Citytrip, Best Beach, Best Winter, Best Roadtrip, Best Family, Best Adventure, Best Hotel, Best Benelux, Best Lifestyle én natuurlijk Best Culinary.

In totaal werden uit 160 cases per categorie 4 genomineerden geselecteerd door een onafhankelijke jury bestaande uit Keith Jenkins (iAmbassador), Pierre Fivet (Vacansoleil) en Britta Baeke (Travel Express Benelux). Na de selectie is het nu de beurt aan het publiek om z’n stem uit te brengen. Die stemmen worden samengeteld met de stemmen van de jury en zo wordt de uiteindelijke winnaar gekozen.

goed nieuws voor de volgers

De nominatie kregen we dus voor ons bezoek aan het restaurant Aqua in het Duitse Wolfsburg, een prachtig drie sterrenrestaurant, dat ook in de TOP100 van de wereld staat. Het eten was er echt héérlijk, de chef en de rest van de staff fantastisch vriendelijk, het hotel was echt magnifiek met ruime chique kamers en een heerlijke spa, en de Duitse omgeving betoverend. dat je dan nog eens midden in het iconische Autostadt zit, maakt het helemaal af.

Ondertussen heb ik een fijne band kunnen opbouwen met chef Sven Elverfeld met als resultaat dat we heel binnenkort hier op Would Be Chef een koppel blij gaan kunnen maken en naar Wolfsburg zullen kunnen sturen. Dan kun je zelf een weekend ervaren hoe zalig de Duitse keuken is, zeker op dit super hoge niveau! Kortom: we trakteren binnenkort op een weekendje culinair genieten in Autostadt! Snel meer nieuws, maar ondertussen kan je alvast je stem uitbrengen! Ik dank je ongelofelijk.