Topchef haalt keihard uit naar ontevreden gasten
Nieuws

Topchef haalt keihard uit naar ontevreden gasten

Ik schrok eerlijk gezegd zelf ook een klein beetje van de Instagram Stories gisteren van Seppe Nobels, de bekende chef van Graanmarkt 13 in Antwerpen. Je kent de chef trouwens ook van zijn TV-programma De Grillmasters op Vier.

Seppe zette gisteren op zijn Stories een reactie op een beoordeling die bezoekers van zijn restaurant  hadden achtergelaten op Tripadvisor. Een zeker Carla Bruggeman uit Ieper had daar het volgende geschreven.

‘Slechtste ervaring ooit. Wie zegt dat dit het beste groenterestaurant is van België heeft het volledig mis. 3 groenten voorgeschoteld gekregen : koude wortelen, broccoli en venkel. Heel origineel ! Het restaurant is net een kantine waar je snel weer weg moet. Alles wordt in een recordtempo opgediend. Heel ongezellig en onpersoonlijk. Alles was ondermaats buiten de lekkere Limburgse wijn. Mij zien ze daar NOOIT meer terug !””

Seppe reageerde bikkelhard.

“Dit was het meest foute koppel ooit. De tafels rond deze mensen vonden het heerlijk toen ze vertrokken, dit is een verlossing riep iemand luid toen de deur dichtviel met een luide knal! Ze stonken, waren arrogant en ongemanierd, waar kunnen wij onze klachten neerpennen? De andere 55 gasten waren die avond super dankbaar en tevreden! Tripadvisor = larie en apekool.”

Topchef haalt keihard uit naar ontevreden gasten

Niet zo lang geleden reageerde Nick Bril van The Jane ook al eens zo hard op kritiek. (Lees verder hieronder).

Chef van The Jane is boos over kritiek op Instagram
Nieuws

Chef van The Jane is boos over kritiek op Instagram

Nick Bril, de super getalenteerde chef van het beroemde twee sterrenrestaurant The Jane, dat hij samen met Sergio Herman heeft in Antwerpen, heeft zich de voorbije dag nog eens behoorlijk boos gemaakt op Instagram. Nick is niet alleen een geweldige chef, maar hij is ook een gast met karakter, die niet over zich heen laat lopen … Lees meer

Ik snap de chefs wel. Elke dag werken ze keihard om hun gasten te verwennen. En dan kan hun werk met enkele venijnige woorden stuk worden gemaakt. En je kunt zo moeilijk repliek geven, want het is echt woord tegen woord. Vandaar dit soort reacties. Of ze erg slim zijn? Ik weet het niet.

En anderzijds moeten chefs kritiek ook ter harte durven nemen, en hebben gasten ook wel het recht om hun ongenoegen te laten blijken. Maar hoe betrouwbaar zo’n opinies zijn? Tsja… Het is en blijft een moeilijke discussie.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer