Nieuws

Ik heb er weer geweldig veel zin in!

De vakantie is absoluut zalig geweest. Zes weken genieten. Hoofdzakelijk in Barcelona. Maar we zijn ook een weekje door de Provence getrokken. En ik was drie dagen in Condom, tussen Bordeaux en Toulouse, bij goede vrienden. Ja, ik kan niet klagen. Het was allemaal heerlijk. Veel gewandeld, veel gegeten, veel gedronken, veel gebabbeld, veel genikst? Meer moet dat niet zijn.

Maar ik ben ook oprecht blij dat ik morgen weer naar mijn gewone werkroutine kan terugkeren. Voor mij is dat gewoon het fijnste, het gezondste ook. Opstaan om twintig over vier, een glas fruitsap drinken, wat zelfgemaakte gemberthee en een fruitreep van Nakd, die zijn gezond en lekker. En dan  weer heerlijk radio maken. Rond de middag ben ik dan meestal thuis, ik doe een lekkere siësta en ik ga vervolgens een paar uur wandelen. Het leven zoals ik het graag heb.

Elke dag aperitieven op ons terrasje in Barcelona is leuk, je bent ook eens lekker weg van alles, en je kunt zo de batterijen eens goed opladen. Maar het werkjaar is zeker zo leuk, want radio is de mooiste job van de wereld. Morgen kun je ons dus opnieuw horen op Joe tussen zes en negen. Eerst nog drie weekjes met Kürt Rogiers, die zich intussen weer volop op z’n rol in Familie zal smijten, en dan vanaf 2 september, na haar bevallingsverlof, is Anke eindelijk terug.

Yes! Ik kijk er alweer ontzettend naar uit om jullie met leuke muziek en fijne babbels wakker te maken het komende seizoen. Wie luistert er mee?

Gerelateerde nieuwsberichten

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Wat is “Oyster Rockefeller” en is het lekker?

Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer

Wat is glutenvrij eten en is het een aanrader voor iedereen?

8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer

Wat is tempura, en hoe maak je het?

Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer

Belachelijke fout als je zelf slagroom maakt levert wel een topidee op!

Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer

iStock

Een slim trucje om je lief vandaag te verrassen

Over exact twee maand is het… 14 februari. Dan is het Valentijn. Het feest van de liefde. Maar zoveel mensen vinden dat een commercieel gedoe en zien het niet zitten om dan het verplichte romantische nummertje op te voeren … Lees meer