Ik heb er weer geweldig veel zin in!

De vakantie is absoluut zalig geweest. Zes weken genieten. Hoofdzakelijk in Barcelona. Maar we zijn ook een weekje door de Provence getrokken. En ik was drie dagen in Condom, tussen Bordeaux en Toulouse, bij goede vrienden. Ja, ik kan niet klagen. Het was allemaal heerlijk. Veel gewandeld, veel gegeten, veel gedronken, veel gebabbeld, veel genikst? Meer moet dat niet zijn.

Maar ik ben ook oprecht blij dat ik morgen weer naar mijn gewone werkroutine kan terugkeren. Voor mij is dat gewoon het fijnste, het gezondste ook. Opstaan om twintig over vier, een glas fruitsap drinken, wat zelfgemaakte gemberthee en een fruitreep van Nakd, die zijn gezond en lekker. En dan  weer heerlijk radio maken. Rond de middag ben ik dan meestal thuis, ik doe een lekkere siësta en ik ga vervolgens een paar uur wandelen. Het leven zoals ik het graag heb.

Elke dag aperitieven op ons terrasje in Barcelona is leuk, je bent ook eens lekker weg van alles, en je kunt zo de batterijen eens goed opladen. Maar het werkjaar is zeker zo leuk, want radio is de mooiste job van de wereld. Morgen kun je ons dus opnieuw horen op Joe tussen zes en negen. Eerst nog drie weekjes met Kürt Rogiers, die zich intussen weer volop op z’n rol in Familie zal smijten, en dan vanaf 2 september, na haar bevallingsverlof, is Anke eindelijk terug.

Yes! Ik kijk er alweer ontzettend naar uit om jullie met leuke muziek en fijne babbels wakker te maken het komende seizoen. Wie luistert er mee?