Nogal wat mensen zijn geschrokken door het bericht in het nieuws van VTM dat ik naar de rechter zou stappen wegens bedreigingen. En vandaag staat er ook een artikel in Het Laatste Nieuws waarin ik zeg dat ik me niet ga laten intimideren en harde bedreigingen niet pik.
Ik krijg veel bezorgde reacties van vrienden en volgers van de Would Be Chef. Zij vragen wat er precies aan de hand is. In onderstaand artikel legde ik het gisteren al uit. Die post op mijn blog was trouwens ook de aanleiding voor het nieuws gisteren.
Voor zij die boos zijn op mij: alstublieft, lees de volledige nuance. Met praten komen we vooruit, met verwijten niks, en met bedreigingen al helemaal niet.
Wow, het viel natuurlijk te verwachten. Ik word weer eens keihard aangepakt en bestookt via private messages op al mijn sociale media en via mails. Ik heb vorige week namelijk de verdediging op mij genomen van Phare De Vie, een Brugs restaurant dat bestookt wordt met uiterst negatieve kritieken op alle beoordelingssites, omdat ze nog foie gras durven te serveren … Lees meerNieuws
Stop jullie haatberichten! Ik zal nooit toegeven aan extremisten!
Wat ben ik gelukkig! Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”. Ik ben er super trots op. Het is een boek dat ik met heel veel liefde geschreven heb … Lees meer
De elBulli Foundation is een non-profitorganisatie opgericht door de wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià na de sluiting van zijn legendarische restaurant elBulli in 2011 … Lees meer
Misschien heb je het al gezien op mijn sociale media. Ik ben lichter aan het koken, met veel gezonde ingrediënten, en met veel groenten. Slaatjes, maar ook heerlijke gewokte of gestoomde groenten, of ik rooster ze in mijn oven … Lees meer
Lekker eten willen we toch allemaal? Nu de dagen toch weer flink aan het korten zijn, en we zelfs bijna aan oktober zitten, wil ik jullie op deze maandag weer inspireren met een aantal lekkere gerechten … Lees meer
Een quesadilla is een heerlijk traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit een tortilla (meestal gemaakt van maïs of tarwe) die dan wordt gevuld met kaas en soms andere ingrediënten zoals vlees, groenten of bonen … Lees meer
Ik ben veel aan het sporten, probeer gezond te eten, en niet teveel alcohol te drinken. Omdat ik echt wat gezonder wou worden en wat kilo’s verliezen. Ik verkoop zelf wijn, en ik geniet van een lekker glas, maar toch denk ik toch ook goed na tegenwoordig wat ik drink en hoeveel … Lees meer
Vandaag is de dag van de chocolademelk! Ik ken een kleine maar geniale truc om je warme choco nog lekkerder te maken. Een beetje grof zeezout toevoegen is altijd lekker bij chocolade, dat weet iedereen, en zeker als het donkere chocolade is … Lees meer
Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer