Zo ga je straks de eerste schooldag fantastisch afsluiten

Een eerste schooldag is altijd een beetje spannend, en zeker in deze gekke corona-tijden. Zowel de kinderen zelf als jullie, de ouders, zijn ongetwijfeld een beetje zenuwachtig, en benieuwd naar de school-verhalen aan tafel vanavond. Er zijn zoveel regeltjes, zoveel dingen die anders zijn, daarom is het belangrijk om na die eerste schooldag vanavond samen even lekker tot rust te komen in de vertrouwde huiselijke bubbel.

Misschien moet je daarom vanavond ook maar eens zorgen voor een lekkere ovenschotel vol smakelijk comfort-food voor de kinderen. Natuurlijk is het belangrijk dat er gezond gegeten wordt. Maar het mag ook wel gewoon eens lekker en gezellig zijn. En dan is deze ovenschotel gewoon ideaal. Makkelijk klaar te maken, en kinderen zijn er sowieso gek op. Je maakt die lekker op voorhand (desnoods met kant- en klare appelmoes en puree) en je schuift de schotel gewoon straks op tafel.

Dan kun je vanavond in je bubbel gewoon lekker eten opscheppen en de kinderen op hun beurt laten opscheppen of eventueel zelfs een beetje klagen over die eerste echte schooldag na maanden corona. Ga er gewoon voor! En geniet!!!