
Foto: Would Be Chef
CHAMPIGNONS MET EEN PAAR LEKKERE SMAAKMAKERS
Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn in het leven, en al zeker niet als je smakelijk wilt eten. Paddenstoelen zijn zo lekker, voedzaam, gezond, en lichter dan je denkt, en met een paar kleine extra smaakmakers kun je zo een feestbordje op tafel toveren. Dit gerecht is helemaal veggie en toch eet je er je buikje mee vol. Ik maak het zelf zo graag klaar, zeker in de herfst!
Bereiding
- Snij de Parijse paddenstoelen in plakjes.
- Maak de olijfolie heet in de wok en doe er de takjes rozemarijn en twee teentjes look bij. Laat alles een beetje bakken en zo de smaak opnemen
- Bak de paddenstoeltjes in de hete olie.
- Doe er de Philadelphia met look en kruiden Light bij.
- Snipper de lenteuitjes fijn.
- Haal de paddenstoeltjes uit de wok.
- Doe er wat geraspte Parmesaan over, wat fijngesnipperde lenteui en wat gekneusde roze peperbolletjes.
Reacties