Tortilla’s met maïs & linzen van Bonduelle #adv

Lekker en gezond eten klaarmaken voor je bubbel hoeft helemaal geen opdracht te zijn. Met de juiste ingrediënten kun je super lekkere en gezonde gerechten maken in een mum van tijd. Vandaag heb ik heerlijke plantaardige tortilla’s gemaakt met maïs en linzen van Bonduelle. Omdat groenten uit blik gewoon super gezond zijn, en de beloftes die het bedrijf maakt mij ook aanspreken.

Twee weken geleden, op World Food Day, maakte Bonduelle, ’s werelds grootste groentemerk, namelijk bekend dat ze actief willen bijdragen aan een duurzamere toekomst door meer plantaardig eten. Ze spreken enkele mooie beloftes uit op het gebied van duurzame landbouw en duurzame voeding. Wat ik écht geweldig vind? Dat Bonduelle zo weinig mogelijk toevoegingen doet in haar producten. Dat Bonduelle altijd verse groenten gebruikt uit het seizoen en deze meteen na oogst ingeblikt of ingevroren worden. Puur natuur én vers!

Meer informatie over de beloftes van Bonduelle kun je lezen op Bonduelle.be. Mijn recept kun je onder de foto’s vinden… zeker eens proberen, het is lekker en gezond en in een mum van tijd klaar!

Bereiding

  1. Warm de tortilla’s op zoals het op de verpakking staat.
  2. Snipper de rode ui en laat die rustig aanstoven in wat olie. Stoof eventueel een fijngesnipperd pepertje mee aan. (Naar smaak)
  3. Voeg wanneer de ui glazig is de crispy maïs en de linzen van Bonduelle toe en ook de tomatensaus of de kant- en klare taco salsa.
  4. Laat alles mooi warm worden en zet het vuur uit.
  5. Snij de feta in kleine blokjes en roer die heel even onder de heerlijke spicy mengeling van maïs, linzen, rode ui en tomatensalsa.
  6. Vul de tortilla’s met de maïs, linzen en feta, doe er de fijngehakte iceberg sla bovenop en één, of voor de durvers, meerdere jalapeno-pepers.

MIJN WIJNTIP

WIJN ORNELIS MERLOT CABERNET SAUVIGNON

Ik ben een groot liefhebber van rode krachtpatsers die toch een vleug verfijning hebben en zalig dansen in het glas. Dit is een wijn zoals ik die graag drink. Dankzij de volrijpe merlot- en cabernetdruiven is deze prestigewijn rijk aan zwarte kersen en wordt hij gekenmerkt door zijn satijnzachte structuur.

Bestel hier mijn Merlot Cabernet Sauvignon