Ik ben intussen al een paar jaar de trotse ambassadeur van Nākd. Het is mijn favoriete tussendoortje wanneer ik ga wandelen, maar ik eet de repen van Nākd ook graag als ontbijt. Als je om kwart over vier opstaat heb je geen tijd om uitgebreid te ontbijten en dan zijn deze repen op basis van fruit en noten ideaal.
Eén van m’n favoriete smaken is de Blueberry Muffin. Ik hou sowieso van bosbessen. Die heerlijke blauwe bessen bevatten weinig calorieën maar wel erg veel voedingsstoffen. Ze zitten namelijk vol met antioxidanten. Ze kunnen zelfs je bloeddruk verlagen en helpen bij het voorkomen van hartziektes. Het zijn eigenlijk de koningen onder het gezonde fruit. Ideaal dus.
De Blueberry Muffin van Nākd is natuurlijk volledig gebaseerd op het heerlijke dessert met bosbessen. Ik deel daarom mijn eigen suikerzoete versie van deze heerlijke lekkernij. Omdat ik ervan overtuigd ben, dat je af en toe eens heerlijk moet kunnen zondigen. En dan is deze zoete zonde een toppertje. Op zondag bij de koffie zijn deze muffins de bom! Maar jammer genoeg ook de caloriebom. Dus het gebakje is niet voor elke dag.
Maar de Blueberry Muffin van Nākd is dat natuurlijk wel, want bestaat enkel uit fruit en noten, 100% puur, want er wordt absoluut geen suiker aan toegevoegd.
Dus als je houdt van de heerlijke smaak, dan maak je de muffins toch af en toe lekker zelf, en ga je tussendoor, net als ik, voor het veel gezondere alternatief. Win win!
De smaak van kardemom is kruidig, fris met een beetje munt en citroen. Het wordt vaak gebruikt in nagerechten. Kardemon wordt verkocht in peulen, zaadjes of in poedervorm … Lees meer
In Mijn Mama’s Kookboek staan de recepten van mijn lieve mama Anny, afgewisseld met mijn varianten. Daar staan ook taarten in en cake, want niemand maakt dat beter dan mijn mama … Lees meer
Dit dessert is en blijft een topper in onze keuken. Ik ben fiere ambassadeur en sinds jaar en dag een groot liefhebber van Comté en dit bladerdeeg gebakje met deze lekkere kaas, uienconfituur, speculoos en verse vijgen is echt een mooie combinatie tussen zoet en hartig … Lees meer
Zandkoekjes zijn altijd een hit, en ze maken is héél leuk om samen te doen met de kinderen. En met de 4,8l artisan keukenmixer van KitchenAid is het gewoon een fluitje van een cent … Lees meer
Zoals jullie weten ben ik een fiere ambassadeur van KitchenAid en voor dit recept gebruik ik uiteraard mijn 4,8l artisan keukenmixer. Chip cookies zijn zowat de meest traditionele Amerikaanse koekjes die er bestaan … Lees meer
Panna cotta is een Italiaans nagerecht, de naam betekent letterlijk gekookte room. Moeilijk te maken is het niet. De basisingrediënten zijn room, melk, suiker en gelatine … Lees meer
Ik maak erg graag vers roomijs. Als je dat zelf bereidt is het nog duizend keer lekkerder dan wanneer je het in de supermarkt koopt. Je kunt er ook zelf een echt vanillestokje aan toevoegen en zo rijk of zoet maken als je zelf wil … Lees meer
23 februari is de internationale feestdag van het bananengebak. Al enkele jaren is dat een trend, en ik heb twee jaar geleden ook eens een origineel recept ontwikkeld dat ik vandaag graag met je deel … Lees meer