3 pizzaplekken om te ontdekken!
Nieuws

3 pizzaplekken om te ontdekken!

Het beste comfort food waar je creatief mee kunt zijn blijft toch pizza! Van een pizza carpaccio tot een bloemkoolpizza of wat denk je van op een luie dag gewoon een Dr.Oetker pizza pimpen met wat lekkers? Je kunt al mijn eigen recepten hier vinden op de blog.

Maar als een Would Be Chef uit eten gaat is er maar één regel: het moet het vooral lekker zijn! En dat is wat je in deze 3 pizzatenten doet, smakelijk genieten van een pizza!

Nona

https://www.instagram.com/p/BldkhUsAKDK/

Nona staat garant voor ‘proper Neapolitan pizza’ en dat maken de pizzaboys hier met glans waar. Gelegen in de Vlaamse wijk van centrum Brussel geniet je hier van pizza’s als Margherita, Italy’s Tippy Toe, Cocozzielli of de finocchio a la Pinocchio. Allemaal gemaakt met organische producten van Belgische boeren!

Wil je meer weten over die producenten? Surf dan naar de Nona website voor meer informatie. Belangrijk is wel dat je hier niet kan reserveren op voorhand, walk-ins only. Maar geen probleem want hier gaat alles snel en bij lekker weer kan je bovendien genieten van het gezellige terras. Would Be Chef is alvast fan!

Nona
Sint-Katelijnestraat 17-19
1000 Brussel
www.nonalife.com

Otomat

https://www.instagram.com/p/BFV0cQVmTvo/

Otomat doet het goed! Want na Antwerpen kan je hen ook terug vinden in o.a. Gent, Brugge en Leuven. Otomat staat gelijk aan hemelse pizza’s  met een pizzabodem van Duvel-biergist, die maar liefst 3 dagen lang de tijd kreeg om te rijzen. Bij Otomat is sharing = caring want hier kom je gezellig genieten met je vrienden en pizzapunten uitwisselen. Eten met je handen is toegestaan!

Vegetariërs kiezen er Mega Vega of de pikante variant Las Vega. Otomat is uitermate geschikt voor lunch en diner. Als voorgerecht neem je gewoon de héérlijke burrata. Eén van de favorietjes is de Tom Selleck pizza. Terug van weg geweest combineert deze pizza 5 toppers; gepekelde ananas met jalapeño’s, beenham, gekonfijte gember en Ricotta di Bufala. Zalig!

Otomat
Van Schoonbekeplein 11
2000 Antwerpen
otomat.be

Eat Love Pizza

https://www.instagram.com/p/BW0d4LThwak/

Ondertussen al een instituut in Gent is Eat Love Pizza. Fun & fair is het motto van de pizzeria. Valentina Gatti is de bezieler achter dit concept en zij serveert heerlijke pizza’s voorzien van haar Italiaanse temperament. Valentina groeide letterlijk op in de geur van vijgen en vanille en maakte als kind al pizza’s. Het zit dus duidelijk in haar bloed!

Eat Love Pizza serveert pizza’s als San Daniele, BLT, Fichi en Txistorra. Ean absolute aanrader is de Diavola de Luxe; pizza met tomaat, mozzarella en de Iberische chorizo ‘Casalba’. Duivels lekker!

Eat Love Pizza
Ajuinlei 10A
9000 Gent
eatlovepizza.be

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer