3 pizzaplekken om te ontdekken!

Het beste comfort food waar je creatief mee kunt zijn blijft toch pizza! Van een pizza carpaccio tot een bloemkoolpizza of wat denk je van op een luie dag gewoon een Dr.Oetker pizza pimpen met wat lekkers? Je kunt al mijn eigen recepten hier vinden op de blog.

Maar als een Would Be Chef uit eten gaat is er maar één regel: het moet het vooral lekker zijn! En dat is wat je in deze 3 pizzatenten doet, smakelijk genieten van een pizza!

Nona

View this post on Instagram

Friday foodporn… #itsanonalife

A post shared by NONA (@itsanonalife) on

Nona staat garant voor ‘proper Neapolitan pizza’ en dat maken de pizzaboys hier met glans waar. Gelegen in de Vlaamse wijk van centrum Brussel geniet je hier van pizza’s als Margherita, Italy’s Tippy Toe, Cocozzielli of de finocchio a la Pinocchio. Allemaal gemaakt met organische producten van Belgische boeren!

Wil je meer weten over die producenten? Surf dan naar de Nona website voor meer informatie. Belangrijk is wel dat je hier niet kan reserveren op voorhand, walk-ins only. Maar geen probleem want hier gaat alles snel en bij lekker weer kan je bovendien genieten van het gezellige terras. Would Be Chef is alvast fan!

Nona
Sint-Katelijnestraat 17-19
1000 Brussel
www.nonalife.com

Otomat

Otomat doet het goed! Want na Antwerpen kan je hen ook terug vinden in o.a. Gent, Brugge en Leuven. Otomat staat gelijk aan hemelse pizza’s  met een pizzabodem van Duvel-biergist, die maar liefst 3 dagen lang de tijd kreeg om te rijzen. Bij Otomat is sharing = caring want hier kom je gezellig genieten met je vrienden en pizzapunten uitwisselen. Eten met je handen is toegestaan!

Vegetariërs kiezen er Mega Vega of de pikante variant Las Vega. Otomat is uitermate geschikt voor lunch en diner. Als voorgerecht neem je gewoon de héérlijke burrata. Eén van de favorietjes is de Tom Selleck pizza. Terug van weg geweest combineert deze pizza 5 toppers; gepekelde ananas met jalapeño’s, beenham, gekonfijte gember en Ricotta di Bufala. Zalig!

Otomat
Van Schoonbekeplein 11
2000 Antwerpen
otomat.be

Eat Love Pizza

Ondertussen al een instituut in Gent is Eat Love Pizza. Fun & fair is het motto van de pizzeria. Valentina Gatti is de bezieler achter dit concept en zij serveert heerlijke pizza’s voorzien van haar Italiaanse temperament. Valentina groeide letterlijk op in de geur van vijgen en vanille en maakte als kind al pizza’s. Het zit dus duidelijk in haar bloed!

Eat Love Pizza serveert pizza’s als San Daniele, BLT, Fichi en Txistorra. Ean absolute aanrader is de Diavola de Luxe; pizza met tomaat, mozzarella en de Iberische chorizo ‘Casalba’. Duivels lekker!

Eat Love Pizza
Ajuinlei 10A
9000 Gent
eatlovepizza.be