5x drankjes om te ontdekken!
Nieuws

5x drankjes om te ontdekken!

Er komen nog een paar zonnige dagen aan en dan is het fijn om een lekker glas te schenken op je terras Would Be Chef ontdekte voor jou 5 nieuwe drankjes, van zoet tot zuur, van alcoholisch tot non-alcoholisch. Voor elk wat lekkers om van te genieten. Santé!

Gordon’s Non-Alcoholic

5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!

Gordon’s ken je allicht wel als heel bekend ginmerk. Wil je nu die typische Gordon’s smaak proeven maar zonder de alcohol? Dat kan perfect want Gordon’s Non-Alcoholic Gin & Tonic wordt gelanceerd. De gekende botanische mix van de jeneverbes wordt ook voor de alcoholvrije versie als basis gebruikt. Gemixed met een hint van de gin (minder dan 0,5% alcohol per volume) met 69 calorieën per glas.

De Gordon’s Non Alcoholic is verkrijgbaar in 2 heerlijke varianten voor € 1,99 per flesje van 250ml: limoen en pompelmoes. Smaakvol & verfrissend!

FREIXENET PROSECCO & ROSé

5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!

Het Spaanse cavamerk Freixenet lanceert nu naast de herkenbare zwarte cavafles ook een Prosecco DOC en een Italian Rosé. Beiden brengen een ode aan de Glera-druif uit de Veneto.

De Prosecco DOC heeft een bijzondere en frisse smaak met een gouden strokleur en aroma’s van citrus, appel en bloemen.

De rosé is gemaakt van Glera maar ook van de Pinot Noir druif uit Italië. Hier krijg je een aroma van rode vruchten, witte bloemen en appels.Beiden zijn uiterst geschikt om te degusteren van ontbijt tot lunch, van aperitief tot digestief. Verkrijgbaar in je supermarkt voor € 13,- per fles.

SHAKE CLAIRE

De klassieker onder de desserten aka de éclair kent sinds de komst van Chez Claire een heuse revival. Naast de talloze smakelijke éclairs kan je er voortaan ook de milkshakevariant proeven. Met de Shake Claire geniet je van een éclair-based milkshake. Een milkshake op basis van de ‘La Fraise’ of de ‘La Claire’, of 1 van de andere 12 éclairsmaken die ze bij Chez Claire aanbieden. Alles is mogelijk!

Perfect voor on the go of om van te genieten in de nazomerzon. Eind september lanceren Dries & Yuri trouwens nog enkele extra nieuwe smaken voor hun Shake Claire!

Cherry Moon Gin

5x drankjes om te ontdekken!

Nieuwe producten van eigen bodem verdienen altijd wat extra aandacht.. Zo ook met de Cherry Moon Gin van Tommy De Mulder en Matthew Van Noten.

Samen met Stokerij De Moor produceerden ze vorig jaar hun allereerste Moon Gin. Een ginvariant gemaakt van jeneverbes, citrus en een kaneeltoets. Moon Gin kaapte ondertussen al heel wat internationale prijzen. Met de Cherry Moon Gin geniet je van een gin met toetsen van kers en rood fruit. Kostprijs is € 39,5.

LAURENT PERRIER CUVée rosé

5x drankjes om te ontdekken!

Laurent-Perrier champagne is één van mijn favoriete champagnesoorten en al zeker de rosévariant.

Goed nieuws dus met de komst van de Laurent-Perrier Cuvée Rosé, een mix van maar liefst 10 verschillende crus uit de Reims streek. Deze elegante champagne past perfect bij gemarineerde rauwe vis, gegrilde garnalen, Parmaham, exotische gerechten en niet te zoete desserts met rood fruit. Would Be Chef is alvast fan!

Gerelateerde nieuwsberichten

Klopt de slechte reputatie van zout wel?

Zout, wanneer je het met mate gebruikt, is een heerlijke smaakmaker voor je gerechten. Niks zo lekker als wat zout op je aardappelen, wat peper en zout met wat olijfolie of boter op je broodje en in vele gerechten, zelfs in zoete desserts, is een snuf zout echt de ultieme punch … Lees meer

Opgelet! Dit zou ongeluk brengen in de keuken…

Op een vrijdag de 13de durven mensen wel eens extra last te hebben van bijgeloof. Zo’n dag zou mensen immers ongeluk brengen. Ze lopen daarom niet onder ladders door, en zijn bang voor zwarte katten en zo … Lees meer

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Ik ben weer vertrokken uit Barcelona om in België na een deugddoende vakantie weer aan het werk te gaan, lekker radio maken met Anke, elke dag tussen zes en tien op Joe … Lees meer

Bram Laebens

Leve moederdag!

15 augustus is moederdag in Antwerpen, en wij vieren dat ook, ondanks het feit dat mama in Knesselare en wij in Lochristi wonen. Maar ik ben daar principieel in: je kunt je moeder niet genoeg vieren … Lees meer

5 heerlijke pasta’s voor het weekend!

Het is vrijdag. En dat is voor veel mensen frietjes-dag. Maar misschien heb je zin om morgen of overmorgen eens iets echt lekkers te koken, en weet je nog niet zo goed welk recept je deze keer zou maken … Lees meer

Is witte chocolade chocolade? Probeer mijn recepten!

Neen! Witte chocolade wordt net als fondant en melkchocolade ook “chocolade” genoemd, maar eigenlijk klopt dat technisch gezien niet, want witte chocolade heeft een compleet andere samenstelling … Lees meer

12 Slimme tips om groenten en fruit langer te bewaren

Het is niet fijn wanneer je groenten en fruit onrijp zijn, dan zijn ze niet lekker en kun je ze beter niet gebruiken in je gerechten. Maar verspilling is al helemaal erg … Lees meer

Belachelijke gewoonte? Of topidee?

Een “doggy bag” vragen? Belachelijk? Of net een topidee?

Je zal het hier zelden of nooit zien gebeuren op restaurant, en ik denk dat veel mensen zich daar ook op een manier voor schamen, maar in Amerika (en in nog wel een paar landen) is het de allergewoonste zaak ter wereld: de overschot van je eten mee naar huis nemen in een zogenaamde “Doggy Bag” … Lees meer