Aqua behoudt derde ster, en je kunt er gratis dineren!

Het was één van mijn beste culinaire ervaringen vorig jaar: restaurant Aqua in het Duitse Wolfsburg, ook wel eens Autostadt genoemd. Het verslag van mijn etentje en mijn verblijf in het Ritz Carlton kun je hier nog eens opnieuw lezen: Aqua, drie sterren in Wolfsburg.

Deze week was er erg fijn nieuws voor Sven Elverfeld, de super sympathieke chef van Aqua, één van de absolute toppers van de Duitse gastronomie. Want deze week kwam er fantastisch nieuws: Sven behoudt voor het elfde jaar op rij z’n derde ster. Helemaal terecht overigens. Maar ik weet dat zelfs voor zo’n toppers als Elverfeld zo’n uitreiking van de Michelinsterren altijd een stressvolle periode is. Maar nadien volgt de vreugde en de opluchting. Aqua blijft een wereldtopper!

En ik heb dus goed nieuws: want ook jullie maken kans om de trip die ik naar Wolfsburg heb gemaakt zelf ook te beleven. Je moet er enkel heen rijden, maar los daarvan kun je een volledig weekend gaan genieten, want Sven gaat je gegarandeerd verwennen met een prachtig diner. Wat je allemaal winnen kunt, kun je hier nog eens nalezen: win dezelfde trip waarmee ik de Travel Blog Award won.

Schrijf je snel in want volgende week maken we de winnaar bekend!