BREAKING: WOULD BE CHEF WINT TRAVEL BLOG AWARD
Nieuws

Breaking: would be chef wint travel blog award

Dikke, dikke merci, liefste volger van de Would Be Chef! Enkele weken geleden kregen we het geweldige nieuws dat we met onze foodblog genomineerd waren voor de Travel Blog Awards in de categorie ‘Best Culinary Story 2018’ met het verhaal van ons zalige bezoek aan Wolfsburg, de Ritz Carlton daar en het waanzinnige drie sterrenrestaurant Aqua van de Duitse topchef Sven Elverfeld.

En toen vroegen we jou vriendelijk om je stem uit te brengen. En dat hebben jullie duidelijk massaal gedaan. Want vanavond kregen we in Gent de prestigieuze award in ontvangst! Zelf waren we in Barcelona, die trip was al erg lang gepland, maar David, de technische man, en websitebouwer van Would Be Chef nam de award in ontvangst voor ons.

Het is een fantastische eer om deze prijs te krijgen, want reizen om van lekker eten te genieten doen we ontzettend graag. Daarom ook onze grote dank aan de toeristische dienst van Duitsland en van Nedersaksen, aan chef Sven Elverfeld van Aqua en aan Marcus Reiser van de Ritz Carlton van Wolfsburg voor deze prachtige samenwerking.

Aqua: drie sterren restaurant in het Ritz Carlton in Wolfsburg
Restaurant

Aqua: drie sterren restaurant in het Ritz Carlton in Wolfsburg

Ik krijg geregeld uitnodigingen voor culinaire perstrips, maar door mijn behoorlijk drukke agenda kan ik daar bijna nooit op ingaan. Mijn weekends zitten vol dj-sets, en wanneer ik dan al eens een vrij weekend heb, kun je mij meestal in mijn tweede thuisstad Barcelona terugvinden. Maar toen de mensen van de Duitse toeristische dienst mij een tijdje geleden vroegen of ik niet eens naar Nedersaksen wou reizen en meer bepaald naar Wolfsburg om in Autostadt in het wereldberoemde restaurant Aqua te gaan dineren was ik meteen heel enthousiast … Lees meer

Groot applaus trouwens aan Sound of C voor de organisatie van de Travel Blog Awards. En natuurlijk ook alle lof aan onze medekandidaten & culinaire creatievelingen (die trouwens elk van hen zeker het bezoeken waard zijn):

En het mooiste nieuws is; de trip die wij gemaakt hebben vorig jaar, mogen we deze maand weggeven op de blog. Met dat verschil dat wij het in één dag deden, en jij een volledig weekend naar Wolfsburg en Aqua kan winnen. Dat is (zeker na het winnen van de award) de mooiste prijs die we sinds het begin van deze blog hebben mogen weggeven. Dus speel gerust mee met de Would Be Chef wedstrijd ‘Win een culinair weekend voor 2 in Wolfsburg!’

Veel succes met je deelname! Merci voor je stem!

Gerelateerde nieuwsberichten

Opgelet: laatste dagen solden voor mijn boeken!!!

Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer