Dikke, dikke merci, liefste volger van de Would Be Chef! Enkele weken geleden kregen we het geweldige nieuws dat we met onze foodblog genomineerd waren voor de Travel Blog Awards in de categorie ‘Best Culinary Story 2018’ met het verhaal van ons zalige bezoek aan Wolfsburg, de Ritz Carlton daar en het waanzinnige drie sterrenrestaurant Aqua van de Duitse topchef Sven Elverfeld.
En toen vroegen we jou vriendelijk om je stem uit te brengen. En dat hebben jullie duidelijk massaal gedaan. Want vanavond kregen we in Gent de prestigieuze award in ontvangst! Zelf waren we in Barcelona, die trip was al erg lang gepland, maar David, de technische man, en websitebouwer van Would Be Chef nam de award in ontvangst voor ons.
Het is een fantastische eer om deze prijs te krijgen, want reizen om van lekker eten te genieten doen we ontzettend graag. Daarom ook onze grote dank aan de toeristische dienst van Duitsland en van Nedersaksen, aan chef Sven Elverfeld van Aqua en aan Marcus Reiser van de Ritz Carlton van Wolfsburg voor deze prachtige samenwerking.
Ik krijg geregeld uitnodigingen voor culinaire perstrips, maar door mijn behoorlijk drukke agenda kan ik daar bijna nooit op ingaan. Mijn weekends zitten vol dj-sets, en wanneer ik dan al eens een vrij weekend heb, kun je mij meestal in mijn tweede thuisstad Barcelona terugvinden. Maar toen de mensen van de Duitse toeristische dienst mij een tijdje geleden vroegen of ik niet eens naar Nedersaksen wou reizen en meer bepaald naar Wolfsburg om in Autostadt in het wereldberoemde restaurant Aqua te gaan dineren was ik meteen heel enthousiast … Lees meer
Restaurant
Aqua: drie sterren restaurant in het Ritz Carlton in Wolfsburg
Groot applaus trouwens aan Sound of C voor de organisatie van de Travel Blog Awards. En natuurlijk ook alle lof aan onze medekandidaten & culinaire creatievelingen (die trouwens elk van hen zeker het bezoeken waard zijn):
En het mooiste nieuws is; de trip die wij gemaakt hebben vorig jaar, mogen we deze maand weggeven op de blog. Met dat verschil dat wij het in één dag deden, en jij een volledig weekend naar Wolfsburg en Aqua kan winnen. Dat is (zeker na het winnen van de award) de mooiste prijs die we sinds het begin van deze blog hebben mogen weggeven. Dus speel gerust mee met de Would Be Chef wedstrijd ‘Win een culinair weekend voor 2 in Wolfsburg!’
Veel succes met je deelname! Merci voor je stem!
Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen. Vandaag wil ik een aantal feestelijke hoofdgerechten met jullie delen … Lees meer
Een goed feest begint met lekkere hapjes. Je kunt uiteraard wat blokjes kaas en salami op de salontafel zetten, of een kommetje chips. En er is uiteraard niks verkeerd met wat toastjes … Lees meer
Zoek je inspiratie voor lekkere voorgerechten voor de feestdagen? Zoek dan vooral niet verder. Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen … Lees meer
Het is fantastisch hoeveel reacties ik elke dag nog krijg op Mijn Mama’s Kookboek. Het is, zo laten veel mensen mij weten, een prachtig boek geworden: een ode aan de keuken van mijn mama en mijn beide oma’s … Lees meer
Het is werkelijk ontroerend hoeveel mensen intussen Mijn Mama’s Kookboek hebben gekocht met een hele specifieke reden: ze willen de heerlijke gerechten uit onze jeugd overdragen van generatie naar generatie … Lees meer
Intussen woont onze kleine Hockney toch al een maand of twee bij ons en het is werkelijk zalig om zo’n zotte kitten in huis te hebben. Hij is lief en aanhankelijk maar ook een kleine gekkerd met veel onstuimige energie … Lees meer
Wat een rotweer he de laatste weken. Het is een herfst vol regen en wind. Niks om vrolijk van te worden. Maar kijk, aan het weer kunnen we niks veranderen … Lees meer
14 november is Wereld Diabetes Dag. Diabetes is een complexe aandoening die het gevolg is van verschillende factoren. Genetica is er een van, en daar kun je dus weinig aan doen … Lees meer