BREAKING: WOULD BE CHEF WINT TRAVEL BLOG AWARD

Dikke, dikke merci, liefste volger van de Would Be Chef! Enkele weken geleden kregen we het geweldige nieuws dat we met onze foodblog genomineerd waren voor de Travel Blog Awards in de categorie ‘Best Culinary Story 2018’ met het verhaal van ons zalige bezoek aan Wolfsburg, de Ritz Carlton daar en het waanzinnige drie sterrenrestaurant Aqua van de Duitse topchef Sven Elverfeld.

En toen vroegen we jou vriendelijk om je stem uit te brengen. En dat hebben jullie duidelijk massaal gedaan. Want vanavond kregen we in Gent de prestigieuze award in ontvangst! Zelf waren we in Barcelona, die trip was al erg lang gepland, maar David, de technische man, en websitebouwer van Would Be Chef nam de award in ontvangst voor ons.

Het is een fantastische eer om deze prijs te krijgen, want reizen om van lekker eten te genieten doen we ontzettend graag. Daarom ook onze grote dank aan de toeristische dienst van Duitsland en van Nedersaksen, aan chef Sven Elverfeld van Aqua en aan Marcus Reiser van de Ritz Carlton van Wolfsburg voor deze prachtige samenwerking.

Groot applaus trouwens aan Sound of C voor de organisatie van de Travel Blog Awards. En natuurlijk ook alle lof aan onze medekandidaten & culinaire creatievelingen (die trouwens elk van hen zeker het bezoeken waard zijn):

En het mooiste nieuws is; de trip die wij gemaakt hebben vorig jaar, mogen we deze maand weggeven op de blog. Met dat verschil dat wij het in één dag deden, en jij een volledig weekend naar Wolfsburg en Aqua kan winnen. Dat is (zeker na het winnen van de award) de mooiste prijs die we sinds het begin van deze blog hebben mogen weggeven. Dus speel gerust mee met de Would Be Chef wedstrijd ‘Win een culinair weekend voor 2 in Wolfsburg!’

Veel succes met je deelname! Merci voor je stem!