Ik ben ontroerd en ontzettend dankbaar!

Ik wil hier graag merci zeggen. Dank u wel. Aan de mensen die elke dag weer Would Be Chef bezoeken, al twee jaar lang. Jullie zijn met vele duizenden per dag, bijna honderdduizend per maand. Jullie zoeken de recepten op, kijken naar de nieuwsberichten, spelen mee met wedstrijden en zoeken tips voor fijne restaurants.

 

Merci ook aan zij die speciaal naar Antwerpen afzakten voor SuperKrachtig Lekker, het goede doel waarvoor we een Quatre Mains organiseerden.

Dank je aan de mensen van Royal Belgian Caviar en ad Bibendum die dit unieke culinaire event sponsorden met topproducten.

Uitgebreide dank aan het team van Het Gebaar dat speciaal voor dit event eenmalig ’s avonds werkten.

En ontzettend veel dank en grote vriendschap en liefde voor Cindy en Roger van Damme die er voor zorgden dat we gisteren werkelijk een uniek event beleefden.

In totaal haalden we voor het goede doel trouwens  3.464,66 op, want ook de extra donaties en de ‘fooien’ die we na de maaltijd kregen storten we aan het goede doel. Merci!