Deze avond ga ik een eigen receptje met kalkoenpita en een heel frisse appel-dip met jullie delen. Het is voor mij super comfort food, dat je ook goed kunt pimpen. Dus dat doe ik ook graag! Dit gerecht komt er nog aan dus vandaag… ziet er al smakelijk uit, niet?
Maar om jullie al even het water in de mond te doen krijgen, deel ik nu met jullie graag al enkele lekkere adresjes. Plekken waar je volgens mij prima pita kunt eten. Nog iemand suggesties? Voeg ze dan maar toe onderaan het bericht.
Ik heb dit weekend op mijn Instagram Stories een paar foto’s gezet waar nogal wat van mijn volgers serieus over gevallen zijn… Niemand verwacht blijkbaar dat ik op zondagmiddag rond vier uur een pita naar binnen speel… En om eerlijk te zijn, het waren er zelfs twee. Eentje met kalkoen, spekjes, barbecuesaus, sla en maïs … Lees meerRestaurant
Pita? magda? kanda?
Het moet niet altijd haute gastronomie zijn. Een goede frituur is even waardevol als een goed sterrenrestaurant. Gewoon de beste proberen te zijn in de competitie waarin je speelt is waar het echt om draait. Daarom durf ik ook graag deze uitstekende pitatent aan te bevelen op mijn foodblog
Finjan is een instituut in Antwerpen en ver daar buiten … Lees meerRestaurant
Finjan: de beste pita van het land?!
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer
Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer
Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer
Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer
Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer
28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer