Deze avond ga ik een eigen receptje met kalkoenpita en een heel frisse appel-dip met jullie delen. Het is voor mij super comfort food, dat je ook goed kunt pimpen. Dus dat doe ik ook graag! Dit gerecht komt er nog aan dus vandaag… ziet er al smakelijk uit, niet?
Maar om jullie al even het water in de mond te doen krijgen, deel ik nu met jullie graag al enkele lekkere adresjes. Plekken waar je volgens mij prima pita kunt eten. Nog iemand suggesties? Voeg ze dan maar toe onderaan het bericht.
Ik heb dit weekend op mijn Instagram Stories een paar foto’s gezet waar nogal wat van mijn volgers serieus over gevallen zijn… Niemand verwacht blijkbaar dat ik op zondagmiddag rond vier uur een pita naar binnen speel… En om eerlijk te zijn, het waren er zelfs twee. Eentje met kalkoen, spekjes, barbecuesaus, sla en maïs … Lees meerRestaurant
Pita? magda? kanda?
Het moet niet altijd haute gastronomie zijn. Een goede frituur is even waardevol als een goed sterrenrestaurant. Gewoon de beste proberen te zijn in de competitie waarin je speelt is waar het echt om draait. Daarom durf ik ook graag deze uitstekende pitatent aan te bevelen op mijn foodblog
Finjan is een instituut in Antwerpen en ver daar buiten … Lees meerRestaurant
Finjan: de beste pita van het land?!
De zomer is voor ons nu al meer dan tien jaar: genieten in Barcelona. Het is heerlijk om een eigen flat te hebben in deze prachtige stad. Als je eigen kleren in de kast hangen, je glazen staan te blinken om gevuld te worden, en je kunt slapen in je eigen bed, dan voel je je de koning te rijk … Lees meer
Ik heb van een van mijn beste vrienden in Barcelona een mooie fles top-tequila gekregen in de vorm van een cactus. Een fles in terracotta die er prachtig uitziet … Lees meer
Het is uiteraard een goed idee om veel lekkers in de diepvriezer te bewaren. Ik heb voor noodgevallen altijd allerlei fijne producten klaarzitten waarmee je mooie gerechten maken kunt wanneer er onverwacht vrienden komen binnenvallen … Lees meer
Soms zie je in een recept kruiden of specerijen staat die je helemaal niet kent. Kardemom is er misschien eentje van. Het wordt bij ons niet zo vaak gebruikt maar in veel keukens is het een essentieel ingrediënt … Lees meer
Fruit eten is erg gezond, dus je moet minstens twee stukken fruit eten per dag, hoor je experts al heel je leven zeggen. Dat klopt, want fruit zit vol vezels en vitaminen … Lees meer
Ik ken nogal wat mensen die in de horeca erken, en ik hoor van hen wel eens verhalen van lastige klanten. Mensen zijn vandaag veel mondiger dan ooit en kunnen soms echt vervelend doen … Lees meer
Ik vond het hilarisch: iemand zei me een tijdje geleden dat je echt wel moet uitkijken met teveel tandenpoetsen als je niet dik wil worden, omdat er in tandpasta best veel calorieën kunnen zitten … Lees meer
In België was het weer nog niet zo goed de voorbije week. Maar in Barcelona was het heerlijk: lekker veel zon en al bij al aangename temperaturen, heel zomers, maar in tegenstelling tot de voorbije twee jaar voorlopig nog niet bloedheet … Lees meer