Pitalover? Check this out!
Nieuws

Pitalover? Check this out!

Deze avond ga ik een eigen receptje met kalkoenpita en een heel frisse appel-dip met jullie delen. Het is voor mij super comfort food, dat je ook goed kunt pimpen. Dus dat doe ik ook graag! Dit gerecht komt er nog aan dus vandaag… ziet er al smakelijk uit, niet?

Pitalover? Check this out!

Maar om jullie al even het water in de mond te doen krijgen, deel ik nu met jullie graag al enkele lekkere adresjes. Plekken waar je volgens mij prima pita kunt eten. Nog iemand suggesties? Voeg ze dan maar toe onderaan het bericht.

PITA? MAGDA? KANDA?
Restaurant

Pita? magda? kanda?

Ik heb dit weekend op mijn Instagram Stories een paar foto’s gezet waar nogal wat van mijn volgers serieus over gevallen zijn… Niemand verwacht blijkbaar dat ik op zondagmiddag rond vier uur een pita naar binnen speel… En om eerlijk te zijn, het waren er zelfs twee. Eentje met kalkoen, spekjes, barbecuesaus, sla en maïs … Lees meer

Finjan: de beste pita van het land?!
Restaurant

Finjan: de beste pita van het land?!

Het moet niet altijd haute gastronomie zijn. Een goede frituur is even waardevol als een goed sterrenrestaurant. Gewoon de beste proberen te zijn in de competitie waarin je speelt is waar het echt om draait. Daarom durf ik ook graag deze uitstekende pitatent aan te bevelen op mijn foodblog Finjan is een instituut in Antwerpen en ver daar buiten … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer

Mijn Barcelona boek is af!

Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer