Topnieuws van Gert De Mangeleer

Gisteren heeft Gert De Mangeleer een tof nieuwtje gelost op de sociale media. Hij lanceerde een nieuwe Instagram-account en poste een eerste foto. Blijkbaar gaat hij een pop-up bar openen met de beste “seafood in town.” En als je dan op de link klinkt dan ontdek je dat eind juni inderdaad een seafood-restaurant wordt geopend met de naam Bar Bulot. Binnenkort zal er meer info komen, maar als ik het adres van de bar bekijk dan zie je dat die blijkbaar geopend zal worden op het adres van de vroegere L.E.S.S. dus op de Torhoutse Steenweg in Brugge.

Een restaurant met vis en schaaldieren, heel erg puur, maar dus wel van het team van Hertog Jan, kijk dat is een adres waar ik wel eens heen wil. Gert maakte eergisteren bij de eerste oogst van de hangculturrmosselen in Zeeland nog een zalig Thais gerecht met mosseltjes op de boot, en dat was overheerlijk. En toen hij me al even vertelde over Bar Bulot, kreeg ik al het water in de mond. Ik hoop oprecht dat hij van deze nieuwe pop-up iets zal maken als Estimar in Barcelona, voor mij het beste visrestaurant ter wereld.