Topnieuws van Gert De Mangeleer
Nieuws

Topnieuws van Gert De Mangeleer

Gisteren heeft Gert De Mangeleer een tof nieuwtje gelost op de sociale media. Hij lanceerde een nieuwe Instagram-account en poste een eerste foto. Blijkbaar gaat hij een pop-up bar openen met de beste “seafood in town.” En als je dan op de link klinkt dan ontdek je dat eind juni inderdaad een seafood-restaurant wordt geopend met de naam Bar Bulot. Binnenkort zal er meer info komen, maar als ik het adres van de bar bekijk dan zie je dat die blijkbaar geopend zal worden op het adres van de vroegere L.E.S.S. dus op de Torhoutse Steenweg in Brugge.

Een restaurant met vis en schaaldieren, heel erg puur, maar dus wel van het team van Hertog Jan, kijk dat is een adres waar ik wel eens heen wil. Gert maakte eergisteren bij de eerste oogst van de hangculturrmosselen in Zeeland nog een zalig Thais gerecht met mosseltjes op de boot, en dat was overheerlijk. En toen hij me al even vertelde over Bar Bulot, kreeg ik al het water in de mond. Ik hoop oprecht dat hij van deze nieuwe pop-up iets zal maken als Estimar in Barcelona, voor mij het beste visrestaurant ter wereld.

Topnieuws van Gert De Mangeleer

Gerelateerde nieuwsberichten

3-palacio-arrriluce-hotel-lujo-bilbao-getxo-fachada.jpg

Weg uit Barcelona. We gaan een droomreisje maken! #advertentie

De zomer is voor ons nu al meer dan tien jaar: genieten in Barcelona. Het is heerlijk om een eigen flat te hebben in deze prachtige stad. Als je eigen kleren in de kast hangen, je glazen staan te blinken om gevuld te worden, en je kunt slapen in je eigen bed, dan voel je je de koning te rijk … Lees meer

Word je van tequila sneller dronken? En waarom?

Ik heb van een van mijn beste vrienden in Barcelona een mooie fles top-tequila gekregen in de vorm van een cactus. Een fles in terracotta die er prachtig uitziet … Lees meer

10 ingrediënten die je nooit in de diepvriezer mag bewaren!

Het is uiteraard een goed idee om veel lekkers in de diepvriezer te bewaren. Ik heb voor noodgevallen altijd allerlei fijne producten klaarzitten waarmee je mooie gerechten maken kunt wanneer er onverwacht vrienden komen binnenvallen … Lees meer

Weet jij wat kardemom is en waar je het voor gebruikt?

Soms zie je in een recept kruiden of specerijen staat die je helemaal niet kent. Kardemom is er misschien eentje van. Het wordt bij ons niet zo vaak gebruikt maar in veel keukens is het een essentieel ingrediënt … Lees meer

De 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Dit zijn de 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Fruit eten is erg gezond, dus je moet minstens twee stukken fruit eten per dag, hoor je experts al heel je leven zeggen. Dat klopt, want fruit zit vol vezels en vitaminen … Lees meer

Zo gaan slimme obers om met lastige klanten

Ik ken nogal wat mensen die in de horeca erken, en ik hoor van hen wel eens verhalen van lastige klanten. Mensen zijn vandaag veel mondiger dan ooit en kunnen soms echt vervelend doen … Lees meer

Kun je dik worden van tandpasta? En kun je een overdosis nemen?

Ik vond het hilarisch: iemand zei me een tijdje geleden dat je echt wel moet uitkijken met teveel tandenpoetsen als je niet dik wil worden, omdat er in tandpasta best veel calorieën kunnen zitten … Lees meer

Waterkan

Pure verwennerij in de zomer: maak zelf fruitwater

In België was het weer nog niet zo goed de voorbije week. Maar in Barcelona was het heerlijk: lekker veel zon en al bij al aangename temperaturen, heel zomers, maar in tegenstelling tot de voorbije twee jaar voorlopig nog niet bloedheet … Lees meer