Zalig vooruitzicht: Een weekendje weg met m'n ouders!
Nieuws

Zalig vooruitzicht: Een weekendje weg met m’n ouders!

Ik ben zo blij en opgetogen vandaag… Elk jaar proberen we er namelijk een weekendje op uit te trekken met mijn ouders. Ik kan je verzekeren dat dat altijd topmomentjes zijn. We bellen elkaar elke dag, we zien elkaar geregeld, maar zo’n weekendje samen weg, dat is pas echt genieten. Veel praten, mooie wandelingen maken, lekker eten, een goed glas wijn drinken. Heerlijk.

Vroeger gingen mama en papa nog eens gezellig met ons mee naar Barcelona, maar ons mama vindt vliegen echt niet leuk meer, dus zoeken we het de laatste tijd wat dichterbij. Al is dat deze keer ook wel relatief, want we hebben vandaag toch een flink ritje en een boottocht voor de boeg. Maar dat vind ik net zo tof.

Zalig vooruitzicht: Een weekendje weg met m'n ouders!
Zalig vooruitzicht: Een weekendje weg met m'n ouders!

Ongeveer anderhalf jaar geleden won ik met een reisreportage op Would Be Chef over een tripje naar restaurant Aqua in Wolfsburg in Duitsland de Travel Blog Award voor beste culinaire trip. Naast de geweldige eer en de mooie trofee won ik ook een weekendje Texel, een bezoekje aan één van de Waddeneilanden, helemaal in het Noorden van Nederland. Het was natuurlijk serieus puzzelen om een vrij weekend te vinden, zonder DJ-sets of vliegtickets naar Barcelona. Dat werd dit weekend.

En een weekend op rijafstand, dat doen we dus graag met mijn mama Anny en papa André. We hebben hen dus meteen uitgenodigd, en straks, na onze ochtendshow, vertrekken we naar Texel. We hebben er zot veel goesting in. Een goede 280 kilometer gaan we rijden, en we moeten sowieso de overzet nemen naar het Hollandse eiland.

Zalig vooruitzicht: Een weekendje weg met m'n ouders!
Zalig vooruitzicht: Een weekendje weg met m'n ouders!

Ik vind het nu al een heerlijk avontuur. En de mensen van Visit Texel hebben een heerlijk culinair en wandelweekend voor ons samengesteld. Je zult alles hier en op mijn sociale media kunnen volgen!

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer