Zalig vooruitzicht: Een weekendje weg met m’n ouders!

Ik ben zo blij en opgetogen vandaag… Elk jaar proberen we er namelijk een weekendje op uit te trekken met mijn ouders. Ik kan je verzekeren dat dat altijd topmomentjes zijn. We bellen elkaar elke dag, we zien elkaar geregeld, maar zo’n weekendje samen weg, dat is pas echt genieten. Veel praten, mooie wandelingen maken, lekker eten, een goed glas wijn drinken. Heerlijk.

Vroeger gingen mama en papa nog eens gezellig met ons mee naar Barcelona, maar ons mama vindt vliegen echt niet leuk meer, dus zoeken we het de laatste tijd wat dichterbij. Al is dat deze keer ook wel relatief, want we hebben vandaag toch een flink ritje en een boottocht voor de boeg. Maar dat vind ik net zo tof.

Ongeveer anderhalf jaar geleden won ik met een reisreportage op Would Be Chef over een tripje naar restaurant Aqua in Wolfsburg in Duitsland de Travel Blog Award voor beste culinaire trip. Naast de geweldige eer en de mooie trofee won ik ook een weekendje Texel, een bezoekje aan één van de Waddeneilanden, helemaal in het Noorden van Nederland. Het was natuurlijk serieus puzzelen om een vrij weekend te vinden, zonder DJ-sets of vliegtickets naar Barcelona. Dat werd dit weekend.

En een weekend op rijafstand, dat doen we dus graag met mijn mama Anny en papa André. We hebben hen dus meteen uitgenodigd, en straks, na onze ochtendshow, vertrekken we naar Texel. We hebben er zot veel goesting in. Een goede 280 kilometer gaan we rijden, en we moeten sowieso de overzet nemen naar het Hollandse eiland.

Ik vind het nu al een heerlijk avontuur. En de mensen van Visit Texel hebben een heerlijk culinair en wandelweekend voor ons samengesteld. Je zult alles hier en op mijn sociale media kunnen volgen!