Zo ging onze allerlaatste avond in ons oude huis
Nieuws

Zo ging onze allerlaatste avond in ons oude huis

Wanneer je dit leest staat de verhuiswagen al voor onze deur of is die in het beste geval al gevuld met wat materieel belangrijk genoeg was om mee te nemen naar ons nieuwe huis. Vandaag is de verhuisdag. Gisteren was dus onze allerlaatste avond in ons huis waar we bijna 14 jaar geleefd hebben. Ook al stond ons “oude huis” vol kartonnen dozen, we hebben toch nog een laatste keer geklonken op alle mooie tijden die we er hebben beleefd.

En we zijn nog één keer naar ons stamrestaurant geweest. Naar Trattoria 2000 bij Andrea en zijn zus Antonella. Ik denk dat we er de voorbije 14 jaar meer dan 500 keer zijn geweest. Het is heerlijk om zo’n leuke no-nonsense Italiaan in de buurt te hebben. De pizza’s waren er altijd geweldig, de pasta’s ook, maar ook de escalopes, en de andere specialiteiten van het huis. Kortom, het was er altijd genieten.

Gisteren waren we er voor het laatst. We zaten niet aan ons vaste tafeltje achteraan in de hoek, maar op het terras, buiten in de zon. Op het menu: vitello tonato en gegratineerde mosseltjes en nadien filet pur met pizzaiola met pasta. We hebben heerlijk gegeten en afscheid genomen. Voor even. Want ook al wonen we vanavond op een uurtje rijden van Keerbergen, we komen zeker nog terug naar het restaurant waar we zoveel zalige tijden hebben beleefd.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer