Mango met limoen honing-room samen met KitchenAid #collab

Een paar maanden geleden mocht ik uitpakken met super plezant nieuws. Ik was namelijk de nieuwe ambassadeur geworden van KitchenAid. Het hele jaar mag ik jullie dus verwennen met heerlijke recepten in samenwerking met KitchenAid! En omdat velen er ook van dromen om één van deze fantastische toestellen in huis te halen, mogen we elke maand één van de prachtige apparaten van KitchenAid weggeven via onze nieuwsbrief van Would Be Chef. Schrijf je dus nu alvast in voor de Would Be Chef nieuwsbrief!

Het eerste grote nieuws dat ik trouwens mocht aankondigen was de nieuwe kleur voor 2021 van KitchenAid. En dat is HONEY. Zoals je kunt zien is HONEY een warme en rijke kleur met een gouden en oranje ondertoon. Na een groot wereldwijd onderzoek bleek dat dit de kleur is waar mensen naar verlangen: ze staat voor warmte, gezelligheid en samenzijn. HONEY is dan ook de kleur die staat voor het samenkomen met vrienden en familie, met de mensen die warmte brengen in je leven. En er is geen plek waar we dat liever doen dan in de keuken.

En daarom vond ik het zelf fijn om een heerlijk dessert te ontwikkelen waarin dezelfde gezellige kleur HONEY de hoofdrol speelt, net als het heerlijke ingrediënt honing zelf. Deze combinatie van fruit en skyr met room in de 4,8l artisan keukenmixer van KitchenAid is gewoon een verrassend makkelijk en fris recept voor deze zomer. #MakeItTogether

 

Bereiding

  1. Klop de slagroom stijf samen met de vanille en de honing in de 4,8l artisan keukenmixer
  2. Schep de skyr en het limoensap snel door de room en roer voorzichtig verder.
  3. Snij de mango in stukjes en serveer er de room bij.

Dresseren

  1. Werk af met de zeste van limoen en verse munt.