Tomaat-Garnaal maar dan anders

Laat ons eens een heerlijke variant op een oeroude Belgische klassieker maken. Doe jezelf een lol en haal bij de groenteboer enkele lekkere vleestomaten in verschillende kleuren en vormenSnij die eerder lukraak in stukken. Je hoeft niet voor de klassieke schijfjes te gaan, maar varieer een eerder beetje, dat maakt je bord speelser. De kleinere tomaten kun je in partjes snijden, de grotere eerder in grillige hompen. Je kunt zelfs met een kleine keukenring kleine cilindertjes snijden uit de grotere tomaten. Met het zeewier erbij en de grijze garnalen is dit een echte lekkernij.

Bereiding

  1. Snij de tomaten in stukken, schik tot een mooie kleurrijk bordje
  2. Bestrooi met peper en zout en strooi er de zeewiersalade overheen
  3. Leg er de lekkere grijze garnalen bij, en werk af met een flinke scheut pittige olijfolie van hoge kwaliteit
  4. Eventueel kun je afwerken met een eetbaar bloemetje of wat fijngesnipperde bieslook.