Afvallen, net als ik? Dit is mijn weekmenu!

Mag ik de maandag eens beginnen met een fijn bericht: ik ben gelukkig. Ik sport weer veel, drink veel water, drink geen alcohol door de week, en ik let goed op wat ik eet. En het werkt. De kilo’s smelten weg. Gisteren stond de weegschaal voor het eerst in jaren onder de 83. Mijn doel is om onder de 80 te gaan, en ik ben op goede weg, want ik kom toch weer van de 88 kilo.

Mensen vragen me vaak: wat eet jij dan eigenlijk? Wees gerust: Veel lekkere dingen! Ik let gewoon een beetje op welke ingrediënten ik gebruik. Daarom hebben de mensen van WW, het vroegere Weight Watchers, me een half jaar geleden gevraagd om elke maand een recept voor hen te ontwikkelen. Ze zijn lekker, en ze zijn licht, en ik krijg heel veel reacties van mensen die ze met veel plezier klaarmaken.

De gerechten van mijn weekmenu deze week heb ik allemaal gemaakt voor WW. Geloof me, als je de komende dagen kookt met deze recepten, en ook je andere maaltijden een beetje uitkijkt, ga je je op het einde van de week een stuk gezonder voelen. Combineer het met wat wandelen, en de weegschaal zal dezelfde knik maken, als de mijne.

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

 

vrijdag