Topgerechten voor bij mijn Rosé!

Yes! Het is volop zomer, en dan moet je zorgen dat je een betaalbare rosé in huis hebt. En dan zit je absoluut goed met de rosé van Wijn Ornelis. Het was vorig jaar onze absolute top seller en ook dit jaar gaat deze kanjer ontzettend snel de deur uit, zeker nu het zomert als nooit tevoren.

Wat mag je verwachten van deze rosé? Net zoals vorig kaar is het een fonkelend roze wijn, frisdroog en vol aardbei en framboos. De perfecte wijn om met familie en vrienden van te genieten onder goed gezelschap van de zon, een lekkere maaltijd en mooie verhalen.

Deze rosé is puur (te) genieten. Een erg aangename, verfrissende rosé in milde Provencestijl. Prachtig en fonkelend lichtrozenbladroze. Het bouquet van framboos, frisse rode besjes en aardbei maakt dit een rosé om verliefd op te worden. 12,5% alc. Lekker bij de aperitief, salade niçoise, couscous of zeevruchten. Je kunt er nu van genieten tot 2026.

Ik wil jullie uiteraard ook culinair inspireren, en heb daarom enkele lekkere recepten samengesteld, die uitstekend passen bij de zalige frissen smaak van mijn rosé. Veel kookplezier!