De tijd vliegt, en vandaag zijn we al toegekomen aan de vierde, en meteen ook laatste aflevering van “Van Passie Tot Perfectie” met Roger van Damme en mezelf om njam! Als basis gebruikten we elke week sowieso een recept van de Would Be Chef, maar de sympathieke sterrenchef Roger van Damme van Het Gebaar in Antwerpen, pimpt dat basisgerecht dan telkens tot een adembenemende en tongstrelende sterrenversie.
We zijn begonnen met “Thaise vol-au-vent” de week nadien hebben we “Gestoomde zalm gemaakt met witloof, wakamé en radijsjes”. En vorige week hebben we de appeltaart van mijn mama Anny gemaakt. En in de laatste aflevering vandaag maken we “Inktvis, gevuld met gehakt van merguez en couscous”.
Je kunt ons aan het werk zien op njam! Om 8u30, 16u30 en 22u40.
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer
Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer
Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer
Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer
Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer
28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer