Vierde en laatste programma van Roger van Damme en mezelf op njam!
Nieuws

Vierde en laatste programma van Roger van Damme en mezelf op njam!

De tijd vliegt, en vandaag zijn we al toegekomen aan de vierde, en meteen ook laatste aflevering van “Van Passie Tot Perfectie” met Roger van Damme en mezelf om njam! Als basis gebruikten we elke week sowieso een recept van de Would Be Chef, maar de sympathieke sterrenchef Roger van Damme van Het Gebaar in Antwerpen, pimpt dat basisgerecht dan telkens tot een adembenemende en tongstrelende sterrenversie.

We zijn begonnen met “Thaise vol-au-vent” de week nadien hebben we “Gestoomde zalm gemaakt met witloof, wakamé en radijsjes”.  En vorige week hebben we de appeltaart van mijn mama Anny gemaakt. En in de laatste aflevering vandaag maken we “Inktvis, gevuld met gehakt van merguez en couscous”.

Vierde en laatste programma van Roger van Damme en mezelf op njam!

Je kunt ons aan het werk zien op njam! Om 8u30, 16u30 en 22u40.

Gerelateerde nieuwsberichten

Word je van tequila sneller dronken? En waarom?

Ik heb van een van mijn beste vrienden in Barcelona een mooie fles top-tequila gekregen in de vorm van een cactus. Een fles in terracotta die er prachtig uitziet … Lees meer

10 ingrediënten die je nooit in de diepvriezer mag bewaren!

Het is uiteraard een goed idee om veel lekkers in de diepvriezer te bewaren. Ik heb voor noodgevallen altijd allerlei fijne producten klaarzitten waarmee je mooie gerechten maken kunt wanneer er onverwacht vrienden komen binnenvallen … Lees meer

Weet jij wat kardemom is en waar je het voor gebruikt?

Soms zie je in een recept kruiden of specerijen staat die je helemaal niet kent. Kardemom is er misschien eentje van. Het wordt bij ons niet zo vaak gebruikt maar in veel keukens is het een essentieel ingrediënt … Lees meer

De 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Dit zijn de 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Fruit eten is erg gezond, dus je moet minstens twee stukken fruit eten per dag, hoor je experts al heel je leven zeggen. Dat klopt, want fruit zit vol vezels en vitaminen … Lees meer

Zo gaan slimme obers om met lastige klanten

Ik ken nogal wat mensen die in de horeca erken, en ik hoor van hen wel eens verhalen van lastige klanten. Mensen zijn vandaag veel mondiger dan ooit en kunnen soms echt vervelend doen … Lees meer

Kun je dik worden van tandpasta? En kun je een overdosis nemen?

Ik vond het hilarisch: iemand zei me een tijdje geleden dat je echt wel moet uitkijken met teveel tandenpoetsen als je niet dik wil worden, omdat er in tandpasta best veel calorieën kunnen zitten … Lees meer

Waterkan

Pure verwennerij in de zomer: maak zelf fruitwater

In België was het weer nog niet zo goed de voorbije week. Maar in Barcelona was het heerlijk: lekker veel zon en al bij al aangename temperaturen, heel zomers, maar in tegenstelling tot de voorbije twee jaar voorlopig nog niet bloedheet … Lees meer

D3235_stuntprijzen_social_1080x1080_ornbe_v2

Wijn Ornelis stopt! Maar dat is geen slecht nieuws…

Ik wil je iets belangrijks vertellen. Misschien was het je al opgevallen dat het de laatste tijd wat stiller was in onze wijnwinkel www.wijnornelis.be Daar hadden we ook een bijzondere reden voor … Lees meer